2777
2789
عنوان

دنبال یه شغل انلاینم کسی سراغ داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 50 پست
اها مثل اونایی ک توی کامنتا ارز معرفی میکنن درسته؟ 

نه درخواست بده تا بیشتر توضیح بدم...

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
نه درخواست بده تا بیشتر توضیح بدم...

خیلی در موردش کنجکاو نیستم بیشتر پیش بینی لازم دارم

چطور تشخیص بدم یه ارز ممکنه پامپ کنه اصلا نمودار مشخصی داره یا فقط به شانسه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی در موردش کنجکاو نیستم بیشتر پیش بینی لازم دارم چطور تشخیص بدم یه ارز ممکنه پامپ کنه اصلا نمودا ...

خیلی اتفاقات دخیله.

حجم معاملات ، اخبار، الگوهای قیمتی؛ گذشته معاملات و...

تحلیل دقیق و خاص خودشون دارن که کار ما مبتدی ها نیس....

فقط یادت باشه توی هر معامله حد ضرر لحاظ کن که اگر تحلیلت اشتباه بود با یک ضرر جزیی از معامله خارج بشی نه اینکه کل سرمایت بر باد بره.....

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
نمایندگی چی؟ ارز؟  من ترید و هولد بیشتر دوست دارم شرایط کار انلاین ندارم اموزش رایگان سراغ ند ...

نه نمایندگی محصولات بهداشتی ارایشی هستم برند لدورا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خیلی اتفاقات دخیله. حجم معاملات ، اخبار، الگوهای قیمتی؛ گذشته معاملات و... تحلیل دقیق و خاص خودشون ...

درسته

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
نه نمایندگی محصولات بهداشتی ارایشی هستم برند لدورا

اها موفق باشید☺