سلام بروبچ نی نی سایت!حقیقتا من چند وقتیه دنبال یه کارم سنمم ۱۷ هست و درکل درنبال کاری میگردم که دستم تو جیب خودم باشه جایی هم من توش زندگی میکنم امکان اینکه تو بیرون کار کنم رو نداره اگه پیشنهادی دارید بگید لطفا❤
عزیزم همه چیز ریسک داره شما از اول هم میدونستی خدای نکرده ممکنه پولت صفر بشه حتی, کجا گذاشتی ...
اسماشو نمیدونم دقیق .برم نگاه کنم
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا الان کفه یهو دیدی پامپ کرد دوستامون میلیاردر شدن با بنز و پورش از رومون رد شدن 😅
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
آموزش ارز دیجیتال به انضمام امکان بازاریابی شبکه ای....
بازاریابی شبکه ای چیه نمیدونم
ینی نماینده لدورایی انقد درامد داری؟ فکر کنم باید ارتباطاتت خوب باشه و سرزبون داشته باشی ؟درسته؟
ارتباطات که عصر ارتاطاته
من اول ارتباطاتم زیر صفر متاسفانه .ولی اینجا دوره های اموزشی میزارن حتی،فن بیان.اینکه چطور ارتباط،جدید بزنی و چکار باید کنی.الان اینقد عوض شدم که اطرافیانم هم بهم میگن چقدر تو زندگی بزرگ شدی و رشد کردی
بیشتر از،فن ببان؛مهارت مهمه.اینحا افرادی رو میبینم که بخدا حرف زدنشون زیر بچه دبستان ولی درامد میلیونی دارن خداشاهده
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
تو همین نی نی سایت هم کلی تبلیغاتش هست تبلیغ صرافی ها
ارز دیجیتال میخری سعی میکنی قیمت کم بخری گرون شد بفروشی
یا میتونی بر اساس حدس و گمان یکیشو یه مقداری ازش نگه داری ک خیلی گرون بشه میلیاردی برداشت کنی
اموزش و تجربه و ریسک زیاااااد میخواد
بازاریابی شبکه ای میشه دقیقا شغل من.نت ورکری .نماینده مستقیم یه برند بودن که الان بهترین و معروفترین برندی که تو ایرانه و امتحان پس داده س همین لدوراس.چون خودم قبل اینجا پنج شیش جا رفتم در مورد برنداشون تحقیق کردم
کاری که اکثر مواقع انجام میدیم ولی بابتش پول نمیگیریم.🤦♂️
بازاریابی یعنی بیایم از یک کالا یادخدمات تبلیغ کنیم و بابت خرید مشتری های معرفی شده از جانب ما پورسانت بگیریم
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
بازاریابی شبکه ای میشه دقیقا شغل من.نت ورکری .نماینده مستقیم یه برند بودن که الان بهترین و معروفترین ...
نمایندگی چی؟ ارز؟
من ترید و هولد بیشتر دوست دارم شرایط کار انلاین ندارم
اموزش رایگان سراغ ندارید؟ کانالی چیزی
معتبر باشه واقعا
کاری که اکثر مواقع انجام میدیم ولی بابتش پول نمیگیریم.🤦♂️ بازاریابی یعنی بیایم از یک کالا یادخدما ...
اها مثل اونایی ک توی کامنتا ارز معرفی میکنن درسته؟