2777
2789
عنوان

ازدست مادرم می‌خوام برم جایی ک گم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 95 پست
[QUOTE=404050614]عزیزم یه سر برید شهر اونا همه باهم و بذاریدشون و برگردین[/QUOTهزار بار گفتم میگه وا ...

عزیزم دیگه پس فقط یه راه داره برادرات کاملا جدی بگن زندگی شما در خطره

دیگه طفلی چطوری بگه دلش نمیاد رک بگه به پدرت رک بگو شوهرم ناراحته بروش نمیاره

بخدا همش میگه کاش رابطه داشتیم ..خب برای یک مرد خیلی سخته سه چهار ماه رابطه نداشته باشه ...والا رک بهم گفت ..حتی با خنده و تمسخر گفت میخوای دوباره از نو عقد کنیم .دیگه حتی بهم محرم هم نیستیک

👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه پس فقط یه راه داره برادرات کاملا جدی بگن زندگی شما در خطره

عزیزم میگم به برادرام گفتم ..اونا هم بهش زنگ زدن ...منتها یجوری گفتن که ناراحت نشه مثلا ...اینم گفت واااا مگه چکارشون کردم که برم .چرا برم ...من اینجا فعلا راحتم و از این حرفا ..یا مثلاً میگه هنوز کارای دکتری مو انجام ندادم

👩‍❤️‍👨
بخدا همش میگه کاش رابطه داشتیم ..خب برای یک مرد خیلی سخته سه چهار ماه رابطه نداشته باشه ...والا رک ب ...

خب دیگه کاری نکنی اوضاع بدتر میشه بخدا همین متدرت فردا زندگیت خراب شه میگه عرضه شوهر نگهداشتن نداشتی تقسیر خودت بوده به ریشت میخنده مادرشوهرت بود الان شوهرتو دیوونه کرده بودی از بس غر بزنی خداروشکر نه ناتوانن نه فقیر پس نباید این کارو بکنن با زندگیت تا زندگیت و بدتر نکردن یه کاری بکن پدر و مادر روی سر جادارن ولی هرچیزی بجای خودش نگفتم که بنداز بیرون ولی جدی یه فکری بکن

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

خدا رحمتش کنه مادرتو ....مادر من فقط دوست داره از دختراش بکنه ...با اینکه پسراش میلیاردرن ...همش برا ...

خب میدونه پسرانش صبح تا شب سر کارن عروس ها هم چشم دیدن مادر شوهر و ندارن

چقدر این جور پدر مادرا خودشون و سبک میکنن دیگه عزت و احترام ندارن

نمیدونم چرا حس میکنم مامانت میخواد زندگیت را خراب کنه میخواد بین تو و شوهرت دعوا بندازه ،وگرنه هیییییچ آدم عاقل و بالغی اینقدر خونه بچش نمیمونه مگه اینکه ناتوان باشه یا خونه نداشته باشه ،مامانت اصلا دوستت نداره وگرنه چرا نمیره خونه پسرش چون نمیخواد زندگی پسرش به هم بخوره

حالا چرا لج کرده نمیره خیلی بش خوش میگذره؟؟؟یه دعوای سوری با شوهرت بکن در حد داد و بیداد اساسی سر یه ...

آره عزیزم والا داره بهش خوش میگذره .همش میره بازار اینا خرید .تفریح اینور اونور والا

👩‍❤️‍👨
هییییییییی خواهر میشه برام دعا کنی ،از شر مادرم خلاص بشم ....بگو چرا خونه ی پسرات نمیری ایقد براشون ...

ببین خلاصت کنم تهش داغون میشیا من تقریبا دوسال مجبور شدم با پدرشوهرو مادر شوهر زندگی کنم روحی و جسمی داغون شدم فرار کردم اونقدر درد کشیدما الان یه ذره ناراحت شم بدنم واکنش نشون میده کار سنگین نکرده بودم دیسک گرفتم پاره شد دکتر گفت همش از اعصابه دیسک گردنم دارم الان خونه خودمم راحت عملم کردم خیلی خوبم الهی خدا کمکت کنه ولی خودتم باید بخوایی

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

چقدر مادرتون بیفکره همه ی مادرزنا فکر رابطه ی دخترشون و دامادشون هستن مادر شما داره رابطتونو خراب میکنه این مثل خواهرشوهر منه که میاد سه ماه سه ماه خونه ی خواهرش میمونه و زندگی رو بهشون زهر میکنه و بزور و با دعوا میره باید فکر اساسی کنید با شوهرتون دعوای زرگری راه بندازین و شوهرتون قهر کنه بره تو هم بگو که به خاطر شما دعوامون شد و از بودنتون معذب هست شاید به خودش بیاد

آره عزیزم والا داره بهش خوش میگذره .همش میره بازار اینا خرید .تفریح اینور اونور والا

یه دعوا بزرگ سوری راه بنداز با شوهرت بهت قول میدم یه روز نمیمونه🤣🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
شما شخصا مسئول این اتاق شکنجه ای میدونی چرا؟چون نسبت به این مادر سمی مهرطلب شدی دست و پا میزنی ببینت ...

مادرم اصلا منو دوست نداره .فقط پسراشو عاشق پسراشه ..حتی یکبار به من نگفته دوستت دارم ...باورت میشه وختی من کوچیک بودم بهم شیرخشک داده .گفته ولش کنین دختره بابا ....۲۴ساعت قربون صدقه ی پسراش و نوه های پسریش میره ....حتی میخواد سهم منو به اونا بده 😭😭😭😭این فقط یه گوشه از تبعیضاشه...اگه بخوام بگم که باید هزار صفحه تایپ کنم

👩‍❤️‍👨

عزیزم یک دعوای الکی با شوهرت کن شوهرت بگه خودتو پدر مادرت برید خونه پدرت با پدر مادرت برو بعد برگرد خونه ت از این به بعد وقتی گفت میخوام بیام دکتر بگو برن هتل بگو پول هتل و خودم و داداشم حساب میکنیم بگو شوهرم راضی نیست بیان اینجا جامون تنگه باید با بعضیا مثل خودشون پرو برخورد کنی

یه دعوا بزرگ سوری راه بنداز با شوهرت بهت قول میدم یه روز نمیمونه🤣🤣

میدونی چیه ..میگه من عاشق تهرانم .تهران و دوست دارم ...وای چه بازارهایی داره ....بگو آخه به من چه گ تهران و دوست داری ..گفتم خب بیا خونه اجاره کن ....

👩‍❤️‍👨
عزیزم یک دعوای الکی با شوهرت کن شوهرت بگه خودتو پدر مادرت برید خونه پدرت با پدر مادرت برو بعد برگرد ...

ووووای آخه شوهرم اینجوری نیست خیلی احترام پدرمو نگه میداره ..میگه زشته.....بابام بنده خدا تقصیری نداره .این بزور کشوندش اینجا .بهش زنگ زد گفت فوری بیا قلبم درد میکنه منو ببر دکتر

👩‍❤️‍👨