2777
2789
عنوان

شوهرم دوست داشت بچه ی دوم پسر بشه..

5831 بازدید | 35 پست

میخوام از خاطره ی بچه ی دومم بگم که دختر شد

ما یه دختر داشتیم که شوهرم همیشه میگفت این باید یکی یدونه باشه و یه داداش داشته باشه

بخاطر همین خیلی اصرار میکرد که بچه دار شیم

خیلی دلش پسر میخواست 

ولی خودم خیلی خنثی بودم برام فرقی نمیکرد

ولی خب دوست داشتم شوهرمم به مراد دلش برسه

الان بقیشو مینویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دوست دارن یه دونه دختر یدونه پسر داشته باشن ک دیگ بچه نیارن داشتن هردوشونو تجربه کنن عادیه 

منم بعد دوتا دختر امید داشتن پسر شم دختر شدم ولی بابام خیلی بیشتر از دوتا خواهرام بهم اهمیت میده ناراحت نباش 

❗لایک نکن مومن جان جدت لایک نکن❗.           اصن شما ته حالیو بنده باقالیم پس نظرت مخالفه ریپ نزن نظر و عقایدتو ببر پیش ننت 

تا اینکه باردار شدم و دقیقا تا آنومالی مشخص نشد بچه چیه

وقتی رفتم انومالی اصلا نپرسیدم جنسیت چیه

آخرش به اونیکه کزارش مینویسه گفت جنسیت فی میل

تنها رفته بود اتاق سونو

اومدم بیرون به شوهرم که تو ماشین بود زنگ زدم

گفتم دختره

یه لحظه سکوت کرد و گفت داری شوخی میکنی؟

گفتم نه واقعا دختره

هیچی نگفت

ولی فعمیدم که ناراحته

بهش بگو هرچی کاشتی برداشت میکنی😒

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تا اینکه باردار شدم و دقیقا تا آنومالی مشخص نشد بچه چیه وقتی رفتم انومالی اصلا نپرسیدم جنسیت چیه آ ...

دقیقا جمله شوهر شمارو مادر من بهم گفت بعدم گفتم نه شوخی چیه گفت اشکال نداره همین که باردار شدی بسه انشالله بعدی پسر میشه😑

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖