2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا کمکم کنید

21411 بازدید | 23 پست

دخترم همه ش دستش به گوششه و ازخواب بیدار میشه گریه میکنه ده ماه و نیمشه

هفته ی قبل بردم دکتر گفت یکم التهاب داره شربت آموکسی کلاو داد گفت یه هفته بخوره ولی بعد سه روز حساسیت پوستی پیدا کرد و منم دیگه بهش ندادم الان حس میکنم باز گوش درد داره کسی راه حلی بلده؟

تیکر تولد گل دخترمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن بده بخوابه فردا صبح ببر دکتر که داروشو عوض کنه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

گوش درد راه حل خانگی نداره اصلا، حتما ببرید دکتر، بگیر حساسیت داده، برادرزاده من در اثر التهاب گوش، یک زخم بسیار بد در گوشش ایجاد شده بود و این بچه اینقدر زجر کشید، حتما حتما دکتر برید، آنتی بیوتیکش رو عوض کنند

... و من به تو ایمان دارم...
ایشالا خوب بشن توروخدا برام دعاکن مامان شم

تایپک هامو بخون عزیزم

مطمئنم من مادر شدم همه میشن

یه روزی تو هم اینجا از مشکلاتش مینالی بهت قول میدم

ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو زود سبز کنه

تیکر تولد گل دخترمه😍
گفت کمی التهاب داره

دختر من همیشه گوش درد داشت همیشه خدا هر دکتریم می‌بردم میگفتن گوشش هیچیش نیست ی دکتر بردم ی قطره بهم داد گفت همیشه بعد ازحموم دو س روز یبار بریز تو گوشش همون بود ک استفاده کردم دیگه هیچوقت گوش درد نداشت

دختر من همیشه گوش درد داشت همیشه خدا هر دکتریم می‌بردم میگفتن گوشش هیچیش نیست ی دکتر بردم ی قطره بهم ...

چقدر خوب

منم فردا میبرمش دوباره

دفعه ی قبل تب هم داشت ولی خداروشکر خوب شد الان فقط گوشاشو میخارونه

تیکر تولد گل دخترمه😍

اینو میگم که جدی بگیری گوش درد بچه رو.

بچه فامیلمون تب کرد در اثر عفونت گوشش، مادرش بی اعتنایی میکرد برای دادن دارو به بچه.

طفل معصوم شنوایی هر دو گوشش رو از دست داد، البته دور از جون بچه شما باشه.

اگه الان ماشین داری همین الان پاشو ببرش بیمارستان کودکان، یا که یه آنتی بیوتیک بهش بده و صبح اول وقت ببرش دکتر. دست به گوشش میزنم بخاطر عفونته.

سشوار با فاصله بیست سانتی از گوشش روشن کن باد گرمش بزنه به گوش . اصلا گوش پاک کن یا دستمال یا دست به گوشش نزن.

من بعد هم بعد حمام حتما گوشاشو سشوار بزن یا خیلی یواش گوششو مک‌بزن تا اگه آبی رفته توی گوش خارج بشه

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته