2777
2789
عنوان

تایپ کن: همیشه .... ببین کیبوردت بقیه ش رو چی میگه 🌝😂😂😂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 54 پست

همیشه دوست داشتم یزدی و آخوند خراسانی و سید محمد خاتمی رئیس جمهور و رئیس جمهور و رئیس جمهور و اعضای آن توسط متخصص زنان و زایمان در آب این چشمه ها برای ناباروری مردان اینقدر راحتن الان که ازدواج کردن

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       
هميشه به من میگه سلام 

آفرین 😂

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هميشه به این نتیجه رسیده است 

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

همیشه دوست داشتم یزدی و آخوند خراسانی و سید محمد خاتمی رئیس جمهور و رئیس جمهور و رئیس جمهور و اعضای ...

😂😂😂😂

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

همیشه در صحنه های تصوری که به نوعی به این ترتیب اولیای 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
همیشه دوست داشتم یزدی و آخوند خراسانی و سید محمد خاتمی رئیس جمهور و رئیس جمهور و رئیس جمهور و اعضای ...

خدایی این چی بود نوشت😬😑😐😐😐😐😐😶😶😶😶

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       
هميشه به عنوان یک دعوتنامه سلام خانم ها به این دلیل بود 

😂😂😂😂

آفرین 😂

کیبورد است دیگر😂

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟

همیشه اوسکلن و شوهر کردن الان چیکار کنم؟ بعد فوتبال هم بازی میکنن و درس میخونن اونوق ما رو نگاه کنه بزنم زن پیش یه خانم میگف عکسشو اسکرین گرفتن منم میترسم نمیتونم راحت باشم چرا واقعا چرا اینطوریم دوس دارم بشینم بخندم ولی نمیتونم بعد ساکت نمیشینم خاااک بر سر رب کنم نمی رسه 

برای موفقیتم تلاش میکنم😃❤

خادااااا

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !