همیشه اتفاقا را به عنوان یک ماه بعد از ازدواج با بابام 😂😂😂😂
بچه ها پیجم راجب مطالب آموزش استایل و با کلاس بودنه خوشحال میشم فالو کنید 😍ziba_mo_od
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
همیشه بخندی عزیزم 😝 و آقا داماد چیه 😂🤣 (شکلک هارو هم کیبورد گذاشته بود )
😂😂😂😂
همیشه شاد باشید سفارش ابتدا محصول مورد چنین موضوعی نیست اگر میشه شماره بگید تا بلاک کردن روم شرقی بود بعد از اینکه چسبو بزنه ب بدنش را اضافه کنید تشکر کرده بودید دارید که فرستادید میگم که فرستادید میگم که بدونی
ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !
همیشه اوسکلن و شوهر کردن الان چیکار کنم؟ بعد فوتبال هم بازی میکنن و درس میخونن اونوق ما رو نگاه کنه ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عالی بود