2777
2789
عنوان

تایپ کن: همیشه .... ببین کیبوردت بقیه ش رو چی میگه 🌝😂😂😂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی این چی بود نوشت😬😑😐😐😐😐😐😶😶😶😶

😂😂😂😂

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

همیشه بخندی عزیزم 😝 و آقا داماد چیه 😂🤣

(شکلک هارو هم کیبورد گذاشته بود )

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
همیشه در قلب من هستی به انگلیسی

😍😍😍

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

همیشه سلامت وشاد باشی عزیزم خوبی بگم چی 😳🤣🤣🤣

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
همیشه بخندی عزیزم 😝 و آقا داماد چیه 😂🤣 (شکلک هارو هم کیبورد گذاشته بود )

😂😂😂😂

خادااااا

خدایی این چی بود اوارد خودم موندم😑😐😬

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       

همیشه شاد باشید سفارش ابتدا محصول مورد چنین موضوعی نیست اگر میشه شماره بگید تا بلاک کردن روم شرقی بود بعد از اینکه چسبو بزنه ب بدنش را اضافه کنید تشکر کرده بودید دارید که فرستادید میگم که فرستادید میگم که بدونی

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !
همیشه اوسکلن و شوهر کردن الان چیکار کنم؟ بعد فوتبال هم بازی میکنن و درس میخونن اونوق ما رو نگاه کنه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عالی بود