2777
2789

تقریبا میشه گفت چقد دخترا بودن با انتخاب اشتباه گند زده شد تو زندگیشون

منم تقریبا زندگیم مثل محبوبه هست با این تفاوت که خودم عاشقی نکردم 

سنتی بود

و خدا صبری بمن داد که خودم یوقتا از حجم این همه تحمل تعجب می‌کنم

تعجب می‌کنم چجوری در برابر عذاب هایی که شوهرم و مادرش بمن دادن انقد سکوت کردم ....

الانم با خوردن قرص آرامبخش

اعتماد بنفس از دست رفته ام برگشته 

یجورایی دیگه ترسی از شوهرم و مادرش ندارم 

دیگه حتی بهشون فکر هم نمیکنم اهمیت نمیدم برام بی ارزش شدن  حالم خیلی خوبه 

سخته ها که شوهرت از چشمت بیفته حسی نداشته باشی مجبورن بخاطر بچه بمونی ولی واقعا حالم الان خیلی خوبه

خوشحالم دیگه گریه نمیکنم برای عمری که الکی داره هدر میره 

ولی با دیدن این فیلم بامداد خمار تپش قلب دارم

دارم میخوابم با یاد این فیلم

بیدار میشم با یاد این فیلم 

خیلی دلم گرفته غمگینم کرد انگار یجورایی یاد خودم میفتم

دلم میخواد محبوبه به رحیم بگه نه و خوشبخت شه 

کاش آدما آیندشون و میدیدن🥲🥲🥲

کسی مثل من هست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبین فیلم رو 

اکه حال دلت رو خوب نمیکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ی سوال من ندیدمشمگ زندکی محبوبه با رحیم چجوری میشه؟؟

بدبختش میکنه هر روز کتک و خیانت 

مادرشوهرم فتنه هست

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

نبین فیلم رو اکه حال دلت رو خوب نمیکنه

من ۳ قسمتش دیدم میگم کاش اصلا از اول نمیدیم🥲🥲🥲🥲چون بیشتر میدونم چقد بدبخت میشه ناراحتم 

من فیلم رو ندیدم ولی خوب سالها قبل یه نگاه به داستان کتاب کردم 

شب سراب هم همینطور 

کلا نمیشه گفت که کی مقصره نویسنده خیلی قشر مرفه رو بهتر نشون داده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
رحیم همون نجاره هست؟

اره

رحیم آدم بدی نبود 

البته اگه از زاویه دید رمان ( شب سراب ) به قضیه نگاه کنی

فقط اینکه این دوتا مناسب همدیگه نبودن و زمین تا آسمون باهم فرق دارن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

انتخاب غلط ادم‌ را تباه میکنه منم راهی تیمارستان‌ شدم

من احمقه سنتی بود