2777
2789
عنوان

یاد این خواستگارم افتادم عکس📷

9447 بازدید | 454 پست

کارمند بانک بود خیلی هم ادم خوش اخلاق و محترمی بود فقط کامل بالای سرش موهاش ریخته بود. این عکسش مال قبلشه. دلیل اینکه هنوز تو ذهنمه اینه که وقتی مامانم پشت تلفن خواست جواب منفی بده به اصرار مادر آقای خواستکار با یه لحن خوب و محترمانه گفت به خاطرموهاش به دلم ننشسته. (ناگفته نماند مامانم عاشق این خواستگارم شده بود خیلی ناراحت شد ردش کردم😅) 

بعد من فکر کردم تموم شد دیگه، ولی همون شب خود آقای خواستگار گشت آیدی اینستای منو پیدا کرد پیام داد که من حتما باید باهاتون صحبت کنم یه قرار حضوری بذاریم. 

به اصرارش قبول کردم همو دیدیم تو اون جلسه دوم دیدار من کاملا از نگاهش متوجه شدم چقدر از من خوشش اومده، بهم گفت مامانتون گفتن علتش اینه. من اون لحظه مردم از خجالت. گفت خب اگر اینه میتونم برم مو بکارم. من غیر مستقیم بهش فهموندم من نمیدونم اگر اینکارو بکنید باز هم به دلم بشینی یا نه. نمیخوام به خاطر من بری اینکارو‌ بکنی

من ردش کردم بچه ها ولی خیلی دلم سوخت، تا مدت ها عذاب وجدان داشتم. عکسشو میذارم از چهرش هم مشخصه چقدر ادم صاف و ساده و متشخصی بود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.