2777
2789
عنوان

تایپ کن: همیشه .... ببین کیبوردت بقیه ش رو چی میگه 🌝😂😂😂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 54 پست
همیشه دوس داشتم با عشق ازدواج کنم خونمو با عشق بچینم 

🥲🥲🥲🥲🥲

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه در پی داشته باشی نمیتونی جواب بدی 

😂😂😂😂

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
لعنتی 😂😂😂😂😂

خودمم موندم این چی بود اوارد😐😑😶

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       
همیشه داداشمو تصور میکردم که فرستادید مدل لباس مجلسی زنانه

😂😂😂😂😂😂😂

همیشه به من میگه سلام خانم دکتر استاد شجریان به عنوان یکی از فامیلامون باشه فهمیده توگپت در حال توسعه بودم😂😂😐😐

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
همیشه به من میگه سلام خانم دکتر استاد شجریان به عنوان یکی از فامیلامون باشه فهمیده توگپت در حال توسع ...

😂😂😂😂

😂😂😂😂

پشمام😐😂

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
پشمام😐😂

استاد شجریان بهت میگه سلام خانوم دکتر 😂😂😂😂😂

استاد شجریان بهت میگه سلام خانوم دکتر 😂😂😂😂😂

😂😂بعدشم شده فامیلمون