همیشه اتفاقا را به عنوان یک ماه بعد از ازدواج با بابام 😂😂😂😂
بچه ها پیجم راجب مطالب آموزش استایل و با کلاس بودنه خوشحال میشم فالو کنید 😍ziba_mo_od
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
همیشه دوست داشتم یزدی و آخوند خراسانی و سید محمد خاتمی رئیس جمهور و رئیس جمهور و رئیس جمهور و اعضای آن توسط متخصص زنان و زایمان در آب این چشمه ها برای ناباروری مردان اینقدر راحتن الان که ازدواج کردن
خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
همیشه دوست داشتم یزدی و آخوند خراسانی و سید محمد خاتمی رئیس جمهور و رئیس جمهور و رئیس جمهور و اعضای ...
😂😂😂😂
هميشه به عنوان یک دعوتنامه سلام خانم ها به این دلیل بود
😂😂😂😂
بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یهصلوات میفرستی؟
همیشه اوسکلن و شوهر کردن الان چیکار کنم؟ بعد فوتبال هم بازی میکنن و درس میخونن اونوق ما رو نگاه کنه بزنم زن پیش یه خانم میگف عکسشو اسکرین گرفتن منم میترسم نمیتونم راحت باشم چرا واقعا چرا اینطوریم دوس دارم بشینم بخندم ولی نمیتونم بعد ساکت نمیشینم خاااک بر سر رب کنم نمی رسه
همیشه دوست داشتم یزدی و آخوند خراسانی و سید محمد خاتمی رئیس جمهور و رئیس جمهور و رئیس جمهور و اعضای ...
خادااااا
ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !