2777
2789
عنوان

شما باشین با این خواهر شوهر آشتی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 47 پست
هیچوقت حاضر نیستم باهاش آشتی کنم واگذارش کردم به خدا اونا شده بودن کاسه ی داغ‌تر از آش اونموقع ها

پس توفکرش نرو عزیز دلم . تقریبا تو زندگی همه این چیزا پیش میاد . اونا هم خانواده شوهرن و معلومه طرف پسرشون رو میگیرن ... 

همین که سپردی ب خدا کافیه زندگیت رو کن عزیزم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
همسر خواهرشوهرت بنده خدا نمیدونسته قضیه مهریه الکیه بنده خدا خواسته ثواب کنه شما هم بد با خواهرشوه ...

نه نه کاملا از روی عمد گفته و قصدو غرض پشت این کارش بوده حتی وقتی حرفو زده زود به شوهرم زنگ زده وای این حرف از دهنم در رفته شوهرمم یه دعوای حسابی کرده و با خواهرش کلی دعواش شده چرا حرفاشو رفته به شوهرش زده کلا آدم تا آروم و گستاخیه

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا درکت می کنم همین دیشب دعوا با جاری و خواهرشوهر راه انداختم اینقدر حال داد به گریه انداختمشو ...

تاپیکتو خوندم 

خواهرشوهر به چه حقی زدتت؟؟  

بهش میگفتی ه تکرار بشه پوستی ازت بکنم که مادرم نشناسد

ت

شمابدنوشتی تند نوشتی اونم بدجواب داده البته نباید اون،حرف میزد بقولی،جواب های رو باهوی داده

اون خودش زنه باید منو درک میکرد و با این حجم از تندی برخورد نمی‌کرد چون خودش میدونست داداشش مقصره همه میدونستن 

خب همون منم میگم کار شوهرم خیلی بد بوده و بخاطر همون حرف با شرط های خیلی سنگین برگشتم پیشش  ول ...

عزیزم اونوقت تو هم میشی مثل اونا 

چون انگار تو خانواده شون بدگویی و غیبت رسمه

بسپرشون به خدا 

حواست به شوهرت و بچه ت و زندگیت باشه

اونم گفته بود به دایم خب بهش بگو مهریه شو ببخشه تا شوهرش بزاره برگرده وگرنه باید تا ابد خونه باباش ب ...

تو حرف بد زدی اونم بد جواب داد ، تمام:/

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اون خودش زنه باید منو درک میکرد و با این حجم از تندی برخورد نمی‌کرد چون خودش میدونست داداشش مقصره هم ...

الان همه روشنفکر شدن میگن تو مقصری

ولی اگه خودشون بودن خواهرشوهر و شوهرش رو اتیکه پاره کرده بودن

خواهر شوهرت این وسط چیکاره بود توپیدی بهش

اشتباه کردی پیامش دادی.خواهر شوهرتم بیشعور و

سطح پایین که اینو گفته 50/50هستین صلح کنید بهتره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خب همون منم میگم کار شوهرم خیلی بد بوده و بخاطر همون حرف با شرط های خیلی سنگین برگشتم پیشش  ول ...

والا عجب پرتوقع هستی اگه من جایی خواهر شوهرت بودم بدترین حرف بهت میزدم گنا از خودت بوده ک درجا نفهمیده ندانسته ب خواهر شوهرت پیام دادی شوهرش بیچاره فک کرده حتما شما خبر دارین خواسته خوبی کنه مقصر خواهر شوهرت نبوده تو بودی

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
والا عجب پرتوقع هستی اگه من جایی خواهر شوهرت بودم بدترین حرف بهت میزدم گنا از خودت بوده ک درجا نفهمی ...

خب تو چرا اینقدر مثبت فکر می‌کنی عزیزم؟ 

میگم از روی قصدو غرض این حرف و زده چون شراکتشون با داییم داشت تموم میشد و اون ناراضی بود خواسته یه جوری حال داییمو بگیره مثلا

تاپیکتو خوندم  خواهرشوهر به چه حقی زدتت؟؟   بهش میگفتی ه تکرار بشه پوستی ازت بکنم که ماد ...

من و شوهرم بحثمون شده بود اون فهمید سواستفاده کرده نزدیک 40 سال سنسه عین بچه های دو ساله رفتارش ،سریع خودشو دخالت داد تو زندگی شخصی من، روز عید قربان رفتم خونه مادرشوهرم از یه طرف من و جاریام با هم قهر بودیم خواهر شوهر از این موضوع که با شوهرم بحث داشتم استفاده کرد از طرفی هیچ وقت با من رابطه اش گرم و صمیمی نبود باهام من بهش به شوخی گفتم تو آشپزخونه خبریه جمع شدین اینجا اونم دق و دلیشو سر من خالی کردو با تندی اولین بار که زد تو صورتم جلوی جاریم به حدی شوکه شده بودم اصلا نفهمیدم چطور این اتفاق افتاد و ر آشغالش بهم گفت تو بهش حرف زدی اون تو رو زد بابت کار دختری راضی بود ازشون متنفر شدم کینه به دل گرفتم تا اینکه همین دیشب چنان دعوا و فحشی راه انداختم هر چی لیاقتشون بود بارشون کردم دیشب دو بار میخواست بزنه تو گوشم بار اول تهدیدش کردم به اینکه دستت به بخوره تو محل یا روستا بی آبروم می کنم ترسید چون آبروشو میخواست،دومین بار خواست بزنه اون لحظه رفتم سمتش با حمله ترسید رفت پشت جاریم قایم شد کینه رو خودشون تو دلم انداختن از مادرشوهرم گرفته تا بقیه هر کدوم یه جور بهم زخم زدن بابت کار پیشین اصلأ پشیمون نیستم این کمترین چیزی بود در مقابل کارایی که باهام کردن همین خواهرشوهرم به مادرم و دو تا خواهرام بی احترامی کرد نه سلام کرد بهشون نه جواب شونو میداد بی فرهنگ و بی تربیت چه همینا از خانواده خشک مذهبی همچین خودشونو زیر چادر میپوشونن اما ببین در مورد چه تهمت و غیبت ها که نمی‌زنم آدما رو از دین زده می کنن طرف دو روز کنارشون باشه کافر میشه اینقدر ازشون متنفر شدم.

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔