2777
2789
عنوان

شما باشین با این خواهر شوهر آشتی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 47 پست
اونم گفته بود به دایم خب بهش بگو مهریه شو ببخشه تا شوهرش بزاره برگرده وگرنه باید تا ابد خونه باباش ب ...

ولی خواهر شوهرت چرا بهش گفتی؟  به اون که ربطی نداشت 

شوهرش گفته بود که 

تقصیر شوهرته البته 

اونم گفته بود به دایم خب بهش بگو مهریه شو ببخشه تا شوهرش بزاره برگرده وگرنه باید تا ابد خونه باباش ب ...

حق داری 

آدما تو سختی خودشونو نشون میدن 

بهتره حتی اگه مجبور به دیدار هم شدی باهاشون خیلی سرد برخورد کنی 

وگرنه هر کاریت بکنن انتخاب خودته 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مقصر خودت بودی و شوهرت...اول خودت بودی ک میخاسی برکردی کش دادیو جریانو باعث شدی همه جا حرف پر بشه..بعدش بیچاره داماده چیزی نگفت و حرف شوهرتو زده..و بعدا هم مقصر تویی ک برداشی با حرص و تهدید و دعوا ب خواهرشوهرت چ پیامی دادی..باز اون خوب بوذه..هرکی بود بدترشو میزد بهت..خودت بد رفتارکردی اناظار داشی بیاد صورتتو ببوسه؟!؟؟همین وتمام...مقصراونا نیستن

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...
گلم بنظرم اشتباه از شما بود که به خواهر شوهر پیام دادین بی ابروتون میکنم و ایشونم جواب سنگین تری ب ش ...

خب شوهر اون چرا خودشو انداخته بود وسط 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

خواهرشوهر بی فرهنگه شوهرش از خودش بدتر

طلاق بی آبروئیه؟؟ جدایی خواهرات چه ربطی به بی آبرویی خانواده داره

توهم میگفتی خواهرانم گیر کسایی مثل شما افتادن که جدا شدن راحت شدن....

شمابدنوشتی تند نوشتی

اونم بدجواب داده البته نباید اون،حرف میزد

بقولی،جواب های رو باهوی داده

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

من کاملا درکت می کنم همین دیشب دعوا با جاری و خواهرشوهر راه انداختم اینقدر حال داد به گریه انداختمشون تاپیک قبلیم هست .من اگه تیکه تیکه هم بشن سمتشون نمیرم .

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

یعنی بعداین همه خوبی وصمیمت

اولین برخورد بدتون باهم این پیام بوده؟

وانقدر هردو تندحرف زدید

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
خب شوهر اون چرا خودشو انداخته بود وسط 

شوهر اون اشتباه کرده . داییت اشتباه تر 

و شما اشتباه اشتباهتر 

توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن عزیز دلم . شما بد حرف زدی خواهرشوهرت خیلی بدتر جدابتو داده و ایشون هم زیاده روی کرده 

اگر چاره ای جز اشتی نداری از این به بعد فاصله نگه دار . نیاز نیس مثل خواهر براش باشی . یه فاصله هایی حتی با نزدیکترینات هم باید حفظ کنی این که خواهرشوهره 

امیدوارم انقد خوشبخت باشی که همه این جریان رو فراموش کنن . اول از همه خودت 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
ولی خواهر شوهرت چرا بهش گفتی؟  به اون که ربطی نداشت  شوهرش گفته بود که  تقصیر شو ...

مقصر شوهرم بود اونو که قبول دارم ولی چه لزومی داشت برن حرفهای بدشو پخش کنن اونکه بعدش جلو همه زار میزد که برگردم چطور بلد بودن حرفهای بدو پخش کنن ولی خوبیا نه 

کلا نباید دخالت میکردن به اونا چه

شوهر اون اشتباه کرده . داییت اشتباه تر  و شما اشتباه اشتباهتر  توی دعوا حلوا خیرات نمیکن ...

هیچوقت حاضر نیستم باهاش آشتی کنم واگذارش کردم به خدا اونا شده بودن کاسه ی داغ‌تر از آش اونموقع ها

دیگه هم باهاش صمیمیت قبلو  نداشته باش 

مقصر شوهرتون هم بود 

مرد اکه ارزش زنشو بیاره پایین هر کسی به خودش اجازه حرف زدن میده

در کل به شوهر خواهرشوهر ربطی نداشت که راجع به بخشش مهریه ت حرف اضافه به داییت زده

دیگه هم باهاش صمیمیت قبلو  نداشته باش  مقصر شوهرتون هم بود  مرد اکه ارزش زنشو بیاره ...

خب همون منم میگم کار شوهرم خیلی بد بوده و بخاطر همون حرف با شرط های خیلی سنگین برگشتم پیشش 

ولی خدایی آدم تو عصبانیت پیش خانواده خودش یه حرفایی میزنه اگه اونا دشمن نباشن نمی‌رن که پخش کنن من خودم بارها شنیدم پدر شوهرم از این داماده بد گفته بنظرت درسته برم بهش بگم؟