2777
2789
عنوان

از این بد شانس تر😂😂😂

286 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها

من و جاریم هر دو باهم پریود شدیم اون قصد بارداری نداشت من داشتم 

من 3روز عقب انداخته بودم ک بش گفتم اونم ب مادر شوهرم گفت ک من باردارم

حالا من بعد 15روز پریود شدم 

ولی اون ن 

اینم بگم ک اون 3تا بچه داره😂

اخری یک سالو نیمشه😂😂

بعد امروز دو تا تست داده هردو مثبت از صبح گریه مییکنه میگه تو رو خدا ی کاری کن پریود بشم خجالت میکشم بچم کوچیکه حتی شوهرشم نمیدونه 

حالا سوالم اینه راهی هست کمکش کنم بش چی بگم 

و اینکه ب مادر شوهرم بگم ک من باردار نیستم اون بارداره😂😂😂😂😂

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحر متولد ۸۲😐🌝

هر دو اشتباهن  گلم  ن اسمم سحره ن متولد 82 هستم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

😂 قسمت این بوده

خودت به مادرشوهر بگو که اونم راحت بشه

اما دزدی که نکرده ، اتفاقیه که افتاده پس خجالت کشیدن لازم نیست . بیشتر باید نگران هزینه هاش باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
مبارک باااااشه

😂😂ممنون حالا گریه میکنه چیکارش کنم😐🤣

😂 قسمت این بوده خودت به مادرشوهر بگو که اونم راحت بشه اما دزدی که نکرده ، اتفاقیه که افتاده پس خج ...

😂😂اخه چی بگم بگم من باردار نیستم اون بارداره تصورشم خنده داره🤣🤣

چه کمکی. ایشون بارداره و سقط،هم گناه کبیره هست‌.هر کس هم کمکش کنه شریک گناهش محسوب میشه. اگر خیلی ناراحته فوقش باس جلوگیری داشته باشه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
میتونه از بلیط سینما به صورت نیم بها بهره مند بشه. اونم هر وقت دولت تصویب کرد. دیگه مشوق برای فرزندآ ...

ناخواسته هست هم بچش کوچیکه هم 3داره تو این اوضاع چهارمی اخه😐😂

😂😂اخه چی بگم بگم من باردار نیستم اون بارداره تصورشم خنده داره🤣🤣

بگو خودش باردار بوده روش نشده گفته من

ولی من بودم با عزت و افتخار می گفتم

از همین حالا ارزش اون بچه پایین نیاد شبیه اتفاق شوم نباشه با شادی باید گفته بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
😂😂ممنون حالا گریه میکنه چیکارش کنم😐🤣

دستمال  کاغذی  بده  بهش    ولش  کن  دو  روز  گریه  میکنه  بعدش میره  سیسمونی  میخره  قربون صدقه  نینی  تو دلش  میره  این  نینی  هایی که  مامانشون  نمیخانشون  ایقددددددد  عزیز  میشن خدا  میدونه

چه کمکی. ایشون بارداره و سقط،هم گناه کبیره هست‌.هر کس هم کمکش کنه شریک گناهش محسوب میشه. اگر خیلی نا ...

دقیقا ولی میگه اصلا نمیدونم چطوری باردار شدم