2777
2789
عنوان

از این بد شانس تر😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 25 پست

بهش بگو الآن چیزیو نمی تونی عوض کنی ، پس بهتره بپذیری که بارداری و به نکات مثبتش توجه کنی .

مثلا بلیط سینما که دوستمون گفت 😂 این قسمتش شوخی بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
دستمال  کاغذی  بده  بهش      ولش  کن  دو  روز  گری ...

🤣🤣میگم تو بیار من میرم بیمارشتان ازت میگیرم برا خودم من ک ندارم دردسرم کمتره🤣🤣🤣

اوت ن گریه میکنه من میخندم😑🤣

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو الآن چیزیو نمی تونی عوض کنی ، پس بهتره بپذیری که بارداری و به نکات مثبتش توجه کنی . مثلا بل ...

😂😂 

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
میتونه از بلیط سینما به صورت نیم بها بهره مند بشه. اونم هر وقت دولت تصویب کرد. دیگه مشوق برای فرزندآ ...

بعد این پیام پرده سینما خودشو جــــــــر میده و فرار میکنه 😂😂🥲

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

چه کمکی. ایشون بارداره و سقط،هم گناه کبیره هست‌.هر کس هم کمکش کنه شریک گناهش محسوب میشه

یاد مادر شوهرم افتادم. خودش یه بچه سقط کرده بود سال ها پیش. من باردار شدم. همسرم گیر داد سقط کنیم. هر چی مخالفت کردم، پسش برنیومدم. زنگ زد مادرش براش شماره دکتر جور کرد. من رو به زور و تنها برد دکتر و تمام. کل شب درد داشتم و هیچ کاری از دست شوهرم برنیومد. به کسی هم نگفته بود از ترسش. صبح افتادم به خونریزی شدید. زنگ زد به مادرش بهش گفت بیا یه کمکی به زنم بکن. آخه داشت میرفت سر کار و کارش جوریه که دو هفته خونه نیست. 

مادرش گفت من تو گناه شما شریک نمیشم و تلفن رو قطع کرد :||||

هنوزم به خودش افتخار می کنه که من تو گناه سقط بچه شما شریک نیستم

ولی من هیچ وقت حلالش نکردم. 

من بهش زنگ زده بودم که بهم کمک کنه، شوهرم رو راضی کنه سقط نکنم. به من گفت باشه،ولی  فرداش شماره دکتر داد شوهرم. به منم زنگ زد گفت بچه رو قبول نمی کنه. می تونی خودت تنها بزرگش کنی؟ 

یادش رفته خودش هم سقط داشته. شماره دکتر به شوهر من داده. اون شماره رو جور نکرده بود، شوهر من دستش به هیچ جا بند نبود

هر دفعه میگه الهی شکر من گناه نکردم. منم فقط بهش نگاه می کنم میگم خدا قضاوت کنه

بهش بگو الآن چیزیو نمی تونی عوض کنی ، پس بهتره بپذیری که بارداری و به نکات مثبتش توجه کنی . مثلا بل ...

چیزای دیگه هم هست. مثلا یک میلیون سهام عدالت که میتونه مثلا بیست سال دیگه که یه دونه مرغ احتمالا شده کیلویی ده میلیون تومن، اون سهام رو بفروشه و باهاش یه مرغ بخره. چی بهتر از این چیزا؟ بچه رو نگه داره. بوخودا با این مزایای دولتی خیلی به نفعشه.

خدا  بهت  یه  نینی  خوشگل  جگر  مامانی بده  جاریتم &nbs ...

فدات گلم انشالله ممنون از دعای خوبت 

جاریمم چون باهاش صمیم هر چی از دهنم میاد بارش میکنم😂

حتی اسم پرهامو انتخاب کردم براش😁😂

فدات گلم انشالله ممنون از دعای خوبت  جاریمم چون باهاش صمیم هر چی از دهنم میاد بارش میکنم😂 حت ...

قشنگه  پرهام  لایک  داری  من جات بودم  یه  جفت جوراب  نوزاد میخریدم میرفتم  دیدنش  

قشنگه  پرهام  لایک  داری  من جات بودم  یه  جفت جوراب  نوزاد ...

تو خونشونم🤣🤣

چیزای دیگه هم هست. مثلا یک میلیون سهام عدالت که میتونه مثلا بیست سال دیگه که یه دونه مرغ احتمالا شده ...

😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋