2777
2789
عنوان

از یه پسره خوشم اومده 🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 106 پست
نه بابا الان خیلی از بچه ۱۰ ساله ها هم کاملا همه چیز را میدونن و  عاقل شدن دیگه ۱۶ سال که سن خی ...

آره من هم قبول دارم ربطی به سن نداره

ولی اینجا هرکی حرف میزنه میپرسن خودت چند سالته شوهرت چند

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخه منم درد خودتو دارم و عاشق یه پسریم که اون هم نمیدونه من دوسش دارم میخواستم ببینم همسن و سا ...

میدونی من عاشق خیلیا شدم که یک طرفه بوده اما شاید باورت نشه ولی همین که تو دلت عاشق باشی و بهش نگی خیلی بهتره چون ممکنه جواب منفی بشنوی بعد نابود میشی یا اگه جوابش مثبت هم باشه بعد یه مدت که دوستی تون بهم بخوره خیلی داغون میشی ، خودتو سرزنش میکنی که کاش ازش فاصله میگرفتی ،من تجربش کردم ، حالا برای تو هم بستگی به سنت داره ، من خب سن ازدواجم که نیست برای همین دوستی هام ممکنه زود تموم بشن 🤗😔

عزیزم آخه منم درد خودتو دارم و عاشق یه پسریم که اون هم نمیدونه من دوسش دارم میخواستم ببینم همسن و سا ...

خب بنظرت من چیکار کنم؟ یعنی دلم میخواد یجوری به دلش بشینم ، از یه طرفم فقط مراسما بتونم ببینمش چون باید سر داداشمم شلوغ باشه وگرنه میفهمه 😣🤦🏻‍♀️ 

اینقدر مهمه نگات کنه یا نه؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

عکسشو بزار 

اسی چجوری رفتی بسیج؟ منم میخوام‌برم ولی ‌تا حالا مسجد محلمون نرفتم برم‌اونجا هر وقت کسی هست که ثبت نامم‌کنه؟🤦‍♀️😐

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

خب بنظرت من چیکار کنم؟ یعنی دلم میخواد یجوری به دلش بشینم ، از یه طرفم فقط مراسما بتونم ببینمش چون ب ...

دقیقا این دوست داداشمه و داداشم و دوستاش که توی روضه خادمن هی من میگم بیاییم بریم روضه داداشم و کلا فکرم همش درگیرشه دیشب برای اولین بار چشم تو چشم شدیم ولی میگم نه من اهل دوستی و اینام و نه خانواده اونا چون مذهبی هستیم

جدی نگیر هیجانات این سن رو

ماهم این روزارو گذروندیم

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
میدونی من عاشق خیلیا شدم که یک طرفه بوده اما شاید باورت نشه ولی همین که تو دلت عاشق باشی و بهش نگی خ ...

پس زدی رو دست ارسطو و حبیب😁😝کلا ازدواجی هستی

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁