2777
2789
عنوان

از یه پسره خوشم اومده 🥺😂

2405 بازدید | 106 پست

من و داداشم عضو بسیجیم بعد دیشب رفته بودیم مسجد واسه عزاداری ، بعد دیدم پسرع رو وای خیلی کراش بود 🥺 ازش خوشم اومد ، دیشب که سینی رو اورده بود که لیوانای چایی رو جمع کنه همش چشمش رو ازم میدزدید ، به همه نگاه میکرد غیر من🥺😢 موقع سینه زنی داشت پرچم رو تکون میداد ، منم که غششش 🥺😂کلی ازش فیلم و عکس گرفتم که نگاش کنم 🙄😂 امروزم واسه نذری گرفتن رفته بودیم ، یه چند باری چش تو چشم شدیم 🤗 رفیقشم که پیشش بود همش به من زیر زیرکی نگاه میکرد 🙄 حالا از شانس من اگه عاشق رفیقش بودم این یکی نگام میکرد 😐 خلاصه که میرفتم پیش داداشم ، اونا میدیدن منو ، ولی داداشم همش میگه چرا اومدی برو بشین پیش مامان اینا 🤦🏻‍♀️ داداشم باهاش حرف میزنه اسمشو ازش ‌‌‌‌‌‌پرسیدم به هزار جور بهانه 😣😂 خب من چیکار کنم الان بعد مدت ها از یکی خوشم اومده ولی نمیدونم با داداشمم چجوری کنار بیام 

بسيجي بودنت با كارهات جور در نمياد ابرو بسيجيارو بردي 😁

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از شما راهکار خواستم . دقیقا اولین سوالتون همینه که چند سالته گیریم بچه باشم یا بزرگسال باشم مگه ...

عزیزم آخه منم درد خودتو دارم و عاشق یه پسریم که اون هم نمیدونه من دوسش دارم میخواستم ببینم همسن و سال خودمی یا نه چون منم نمی‌دونم چیکار کنم چون هم اونا مذهبین هم ما 

و نمی‌دونم اونم بهم کسی داره یا نه😔

😂😂 بخاطر اصرار بابام رفتم عضو شدم  اصلانم کار نمیکشن از خانوما ، همش کارا رو به پسرا میدن

بخاطر بابات يكم سنگين باش أون پسره بسيجيه مثل تو ب اصرار باباش نرفته بسيج 😬اون نهايت اينه شمارتو بگيره براي نماز صبح بيدارت كنه🤣

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

عزیزم آخه منم درد خودتو دارم و عاشق یه پسریم که اون هم نمیدونه من دوسش دارم میخواستم ببینم همسن و سا ...

😣 اخی

الانم اسیر ناز کردن شدم 😂😂 باید دلشو ببرم 🥺🥺 

عزیزم آخه منم درد خودتو دارم و عاشق یه پسریم که اون هم نمیدونه من دوسش دارم میخواستم ببینم همسن و سا ...

دیگه آنقدر سن پرسیدن،همه عصبی شدیم😅

استارتر هم فکر کرد میخوای توهین کنی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بخاطر بابات يكم سنگين باش أون پسره بسيجيه مثل تو ب اصرار باباش نرفته بسيج 😬اون نهايت اينه شمارتو بگ ...

😂😂😂😂 ادمیزاد هرکاره ام که باشه بازم عاشق میشه 🥺 حالا این تو مسجد خانوما و اقایون رو به رو نشسته بودن ، بعد مسئول مسجد میگفته که نه نباید اینجوری بشه ، منم عصبی شدم تو دلم گفتم خوب خودتو میشناسی که چقدر هیزی نمیتونی جلوی خانوما بشینی 🙄 بدبخت همه خانوما چادر داشتن

دیگه آنقدر سن پرسیدن،همه عصبی شدیم😅 استارتر هم فکر کرد میخوای توهین کنی

دقیقا 😂😂 تو هر تاپیک هم که برم اواین سوال اینه که چند سالشونه که بپرن بهش 😣 خب مام چه بچه باشیم که بزرگسال ، چاره نداریم جز اینکه اینجا از با تجربه ها ناشناس نظر بخوایم