من و داداشم عضو بسیجیم بعد دیشب رفته بودیم مسجد واسه عزاداری ، بعد دیدم پسرع رو وای خیلی کراش بود 🥺 ازش خوشم اومد ، دیشب که سینی رو اورده بود که لیوانای چایی رو جمع کنه همش چشمش رو ازم میدزدید ، به همه نگاه میکرد غیر من🥺😢 موقع سینه زنی داشت پرچم رو تکون میداد ، منم که غششش 🥺😂کلی ازش فیلم و عکس گرفتم که نگاش کنم 🙄😂 امروزم واسه نذری گرفتن رفته بودیم ، یه چند باری چش تو چشم شدیم 🤗 رفیقشم که پیشش بود همش به من زیر زیرکی نگاه میکرد 🙄 حالا از شانس من اگه عاشق رفیقش بودم این یکی نگام میکرد 😐 خلاصه که میرفتم پیش داداشم ، اونا میدیدن منو ، ولی داداشم همش میگه چرا اومدی برو بشین پیش مامان اینا 🤦🏻♀️ داداشم باهاش حرف میزنه اسمشو ازش پرسیدم به هزار جور بهانه 😣😂 خب من چیکار کنم الان بعد مدت ها از یکی خوشم اومده ولی نمیدونم با داداشمم چجوری کنار بیام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه بودیم دخترعموم عاشق مداح محلمون شده بود هر چی میخوند دخترعموم با صدای بلند گریه میکرد خودشو میکشت ولی زحماتش بی نتیجه موند پسره رفت با یکی دیگه ازدواج کرد