2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا ایراد از منه یا شوهرم،در معرض جنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا اینجوریه؟ چرا همش چیزای منفی میبینه،ما اصلا تو پارک تو باغ این چیزا ک شوهرم می‌گفت نبودیم

بعد دو ساعت از خودش بپرس.بگو واقعیتش صحنه ای که دیدم برام عجیبه .و شروع کن وقتی من تو پارک بودم از فلان و بسان چیز خوشم اومد ولی وقتی اومدم و تو اله گفتی و بله موندم که چطور من متوجه نشدم ....

یعنی مثلا تو بیشتر میفهمی حالا توضیح بده.

یه احتمال کوچیک هم هست که همنشین فاسد داره که در مورد زنها چرت و پرت میگه.باعث میشه خود بخود هم منفی بشه هم مضطرب.

باز هم ادب و سکوت بهتر جواب میده تا بحث و منطق

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
ببین منم سکوتم ،ولی کلا چکار کنم.کلافم کرده،میگه هرکس غذا داری میخاد می‌ره مسجد،میشینه پا تلوزیون ،ن ...

اگه میاد برین مشاوره به نظرم 1480 هم تلفنی رایگانه یه 10 تومن شارژ بگیر زنگ بزن مشکلت بگو

شوهرم تو خونه اصلا نگاهم نمیکنه و تو حال خودشه تا میخوایم بریم بیرون یه نگاه میندازه و یه گیری میده ...

منم میگم ببند 

مگه با خودت لوازم آرایش نگرفتم پس کجا استفاده کنم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

دقیقا شوهرمنم خوب شده بود اصصلا کاری به من نداشت الان حدود ۱ساله دوباره شروع کرده خجالت و درست کن اینجانرو اونکارونکن من ازاول محرم اصلا بیرون نرفتم چون حوصله غر شنیدن ندارم .بیرون اوضاع خیلی خرابه میبینن بهم میریزن

دقیقا شوهرمنم خوب شده بود اصصلا کاری به من نداشت الان حدود ۱ساله دوباره شروع کرده خجالت و درست کن ای ...

حالا من موندم اینا خودشون آدمای خوبین یا خودشون چشم چرونن

سی

سلام خانومی

شما که همسرت نکات مثبت هم داره و دو تا هم بچه داری به خاطر مسیله لباس و آرایش بیرون از خونه زندگی ات رو خراب نکن؛

بالاخره زن متاهل که مادر دو تا بچه هم هست با زن مجرد و مطلقه فرق داره؛

بعضی از اونا شاید آرایش کنن که بیشتر دیده بشن و خواستگاری براشون پیدا بشه ولی شما که شوهر و بچه داری اصلا بیرون خونه آرایش هم نکنی مهم نیست؛

خدا همه نعمت ازدواج و مادر شدن که خیلی ها تو همین نی نی سایت حسرت اش رو دارن رو بهت داده پس شما هم صبور باش و عاقلانه تر رفتار کن؛

بهانه دست شوهرت نده؛

هرچقدر به حرف اون بیشتر گوش بدی اونم بیشتر مطیع حرف تو هست در موارد مختلف

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀