2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا ایراد از منه یا شوهرم،در معرض جنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 56 پست
اگه بچه نداری از الان برید مشاوره بعدان بدتر نشه تا خوب نشده به فکر بچه نباش

دارم،ببین خوب شده بود،الان خیلی افتضاح شده،تو مناسبت های خاص،مثلا عروسی،یا اینجوری مراسم ها،توجیحش هم شده چون من خیلی دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم،ببین خوب شده بود،الان خیلی افتضاح شده،تو مناسبت های خاص،مثلا عروسی،یا اینجوری مراسم ها،توجیحش ه ...

از الان به فکر باش برخورد جدی کن دو روز دیگه سوارت میشه ها بگو من واسه دله خودم به خودم میرسم نمیرم برا بقیه که به خودم برسم 

از الان به فکر باش برخورد جدی کن دو روز دیگه سوارت میشه ها بگو من واسه دله خودم به خودم میرسم نمیرم ...

بش بگم باید اره بدم تیشه بگیرم،ببین اخلاق های خوب و رفتار های خوب زیاد داره کددارم این اخلاقشو تحمل میکنم.بعد اگه اینم بهش بگم برا دل خودم اونم میخاد بگه برا دل خودم منم میخام برم خارج برم فلان جا

بش بگم باید اره بدم تیشه بگیرم،ببین اخلاق های خوب و رفتار های خوب زیاد داره کددارم این اخلاقشو تحمل ...

واه امان از زبون این مرد ها حقشه یه پس کله ای بخورن واقعا که میگن مردا بچن راسته

من نمی‌دونم چرا آنقدر گیر میده،اینحوری بود،ولی خوب شده بود،دوباره بد شده،همه جا جو منفیش رو میبینه،م ...

ک

زیاد پیگیر نشو.علنا دچار تضاد شده.خب نگاه کرده که دیده ارایش کردن!

عصبانیتش هم جدی نیس.حالا پیش مادرش نباشه پیش هر کی.خونسرد باش .ارامش مسریه .بعد چند وقت بهش سرایت میکنه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
راه کار من دو روز سکوته😂همیشه جواب میده به خدا دو روز کامل باهاش حرف نزدم یه بار خودش به غلط کردن ا ...

ببین منم سکوتم ،ولی کلا چکار کنم.کلافم کرده،میگه هرکس غذا داری میخاد می‌ره مسجد،میشینه پا تلوزیون ،نمیرع پارک گناه کنه،هی اومدم بگم خب تو نگاه نکن،حوصله بحث ندارم