2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا ایراد از منه یا شوهرم،در معرض جنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 56 پست
سلام خانومی شما که همسرت نکات مثبت هم داره و دو تا هم بچه داری به خاطر مسیله لباس و آرایش بیرون از ...

بخدا گوش میدم ،اصلا بحث نکردم،ولی اینکه آنقدر غر میزنه،توهین میکنه،میدونه خانواده منم تو پارکن،میگه همه اونا ک پارکن خرابن،کفریم کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم سکوتم ،ولی کلا چکار کنم.کلافم کرده،میگه هرکس غذا داری میخاد می‌ره مسجد،میشینه پا تلوزیون ،ن ...

مسله گناه و فلان نیس.صبح ناشتا یه کوچولو سر قاشق عسل بده بخوره.کسی که کم تحرک کنه زیاد حرف بزنه زود عصبی بشه و ...داره سردی میکنه.تو درجه شدیدش داد میکشه و خود بخود گریه میکنه و دهنش بو میده.قدم که میزنه پا رو میکوبه و در بستن و حتی کارهای عادیش یه نوع صدای کوبیدن داره.شما چله بگیر عسل بده انشالله بهتر میشه.توکل بخدا

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
حالا من موندم اینا خودشون آدمای خوبین یا خودشون چشم چرونن

نه اتفاقا خودشون خوبن که این چیزا عصبیشون می‌کنه وگرنه میرفتم ببخشید کرمشون ومیریختن وخوشکذرونی میکردن به چیزی هم اعتراض نمیکردن

مسله گناه و فلان نیس.صبح ناشتا یه کوچولو سر قاشق عسل بده بخوره.کسی که کم تحرک کنه زیاد حرف بزنه زود ...

ببین خانوادگی ک تند حوصله و عصبی هستن،ولی من موندم چرا همه چیز رو تو مسایل جنسی میبینه،از دیدش ناراحتم،نمیدونم واقعا واقعیت جامعه اس یا خیلی حساسه

ببین خانوادگی ک تند حوصله و عصبی هستن،ولی من موندم چرا همه چیز رو تو مسایل جنسی میبینه،از دیدش ناراح ...

اینها ماست زیاد میخورن و خیلی عجله دارن تو کارها؟

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
نه اتفاقا خودشون خوبن که این چیزا عصبیشون می‌کنه وگرنه میرفتم ببخشید کرمشون ومیریختن وخوشکذرونی میکر ...

چیبگم،واقعا داره خستم میکنه،ببین خوبی خاش زیاده،ولی وقتی می‌ره تو این مسایل آنقدر حرف میزنه و توهین می‌کنه خستم میکنه،اخه خانواده اش اصلا در برابر ما با حجاب نیستن

ببین خانوادگی ک تند حوصله و عصبی هستن،ولی من موندم چرا همه چیز رو تو مسایل جنسی میبینه،از دیدش ناراح ...

بله خانومی واقعیت جامعه است که دخترهای خیابونی با  آرایش سنگین مشتری پیدا می‌کنند تو پارک و خیابون!

تو همین نی نی سایت متاسفانه من چند بار شده تو تاپیک ها با دختر های مجردی که زنا می‌کردن بحث کردم جوری هم اعتماد به نفس دارن و از خودشون و کارشون دفاع میکنن که آدم متعجب میشه!

طرف می‌گفت شما اهل ازدواج و بچه دار شدن هستید به ما چی کار دارید که دوست داریم بدون ازدواج اینطوری کنیم!!!!!

برخی از این زن ها جامعه و مردهای متاهل رو خراب می‌کنن ذره ای عذاب وجدان هم نمیگیرن؛

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
بله خانومی واقعیت جامعه است که دخترهای خیابونی با  آرایش سنگین مشتری پیدا می‌کنند تو پارک و خیا ...

الان من چکار کنم ؟ آخه من نمیتونم بدون آرایش کامل کامل برم بیرون،

از الان به فکر باش برخورد جدی کن دو روز دیگه سوارت میشه ها بگو من واسه دله خودم به خودم میرسم نمیرم ...

حرفت خیلی بی منطقه 

اون خودش میگه خوب شده فقط تو مراسم های شلوغ تر ازش میخواد بیشتر رعایت کنه 

که حقم داره 

سوارت میشه چیه می خوای بینشون دعوا بندازی

الان من چکار کنم ؟ آخه من نمیتونم بدون آرایش کامل کامل برم بیرون،

به جای آرایش به پوست ات رسیدگی کن؛

کرم پودر و پنکک پوست صورت رو بعد مدتی داغون میکنه؛

ریمل مژه ها رو می‌ریزه؛

من دخترهای نسل جدید رو دیدم به جای آرایش به پوستشون می‌رسن و بدون ذره ای آرایش اونقدر پوست شون خوبه و خوشگل میشن آدم تعجب می‌کنه؛

من خودم هم چند وقته رفتم سراغ رسیدگی به پوستم....

از کرم های آبرسان و غیره برای پوست صورت ات استفاده کن و اعتماد به نفس داشته باش و آرایش رو بذار فقط برای عروسی یا مهمانی های خاص و نهایت برای همسرت...

هم الکی پوست ات رو خراب نکردی؛

هم شوهرت می‌فهمه تو با برخی از این دخترهای پر از آرایش که تو خیابون آویزان مردها میشن خیلی فرق داری و باوقار هستی  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀