2777
2789

میخام طلاق بگیرم هم بچمو میخام هم مهریه رو میخام  

بچم بیست ماهشه 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه‌ت دختره یا پسر؟ 

بچه چه دختر، چه پسر، تا هفت سالگی حضانتش با مادره. 

دختر از هفت تا نه با پدره، بعدش خودش تصمیم میگیره. 

پسر هم از هفت تا پونزده سالگی با پدره، بعد خودش تصمیم میگیره. 

بچه‌ت دختره یا پسر؟  بچه چه دختر، چه پسر، تا هفت سالگی حضانتش با مادره.  دختر از هفت تا ...

دختره. 

بارم راضیم تا هفت سالگی با من باشه ولی میشه هم بچه مال من باشه هم مهریه؟؟؟

دختره.  بارم راضیم تا هفت سالگی با من باشه ولی میشه هم بچه مال من باشه هم مهریه؟؟؟

مهرتو تا قرون آخر بگیر مطمعنن شوهرت از در تهدید وارد میشه منم شرایطم مثل شماها ۴ تا وکیل بهم گفتن از مهرت نگذر بچت تا ۷ سال با توجه اگ بعدشم نخواد بره هیچ کی نمیتونه بزور ببرتش و ازت بگیرتش پسر عمم تو سن ۱۳ سالگی پدرش میخواس برای مهریه عمم و ادیت کنه دادگاه از بچه پرسید گفت پدر ندازم میخوام با مادرم باشم دادگاه هم دادش به عمم و مهریه هم ازش گرفت

دختره.  بارم راضیم تا هفت سالگی با من باشه ولی میشه هم بچه مال من باشه هم مهریه؟؟؟

اینکه دختره خیلی شانس آوردی. 

ببین الآن مثل گذشته نیست که سر دادن بچه به پدر یا مادر بخوان اذیت کنن. اول اینکه تا دختر تو هفت سالش بشه، ممکنه پدرش ازدواج کنه و اصلاً سراغ بچه نیاد!!! احتمالش خیلی زیاده. دوم اینکه اون موقع هم باز قاضی مصلحت بچه رو در نظر میگیره، اگر ببینه بچه خیلی به شما وابسته هست و رفتن پیش پدرش باعث آسیب‌های روحی و روانی میشه، بازم حضانت بچه رو میده به شما. مخصوصاً که برای دختر فقط دو سال (هفت تا نه سالگی) حضانت به پدر میرسه. 

ضمناً مهریه هیچ ربطی به حضانت بچه نداره. بله میتونی هر دو رو داشته باشی.

منم قهرم  بچه م پیشم نیست 22ماهشه این ده روزه ازم دوره اما قصدم طلاق نیست.توچی بچه ت پیشته ...

فعلا خونه ام تصمیم دارم برم خونه بابام دارم اطلاعات جمع میکنم