دوستان تو رو خدا راهنماییم کنین ،کمکم کنین دردمو به هیشکی نمیتونم بگم
دوستان شوهرم خیلی خیلی ولخرجه برا خودشم که اصلا کم نمیزاره پیش همه خودشو خوب و دست و دلباز نشون میده
الان یکسال و نیمه اومدیم خونه خودمون ۳سال هم نامزد بودیم تو دوران نامزدی بخدا قسم هر جا میرفتیم با مامانم اینا کلا مامانم خرج میکرد رستوران میبرد و ...اینم که هیچوقت پول نداشت
موقع نامزدی اختلافاتی پیش اومد و ....که باعث شد من دیگه خوانواده امو نزاشتم بهش زیاد خوبی کنن مثل قبل ولی بازم دو سه بار رفتیم بیرون بابام شام ما رو برد بیرون و همسرم دستشو تو جیبش نبرد
خلاصه امسال موقع عید ما با مامانم،خواهر و برادرم رفتیم برا من نگا به لباس کنیم خوب من دوس دارم با مامانم اینا برم جز مامانم(کلا از لحاظ مالی به مامانم نیاز دارم هر چی بخوام پول نداشته باشم اون میخره بعدش بهش برمیگردنم پول رو) اینا ن دوستی دارم باهاش بیرون برم ن همسرم اجازه میده که با خاله ام اینا بگردم
خلاصه همیشه با مامانم میریم بیرون خودمون بعد کارمون مامانم اکثرا برا ناهار یا شام میبره بیرون اینسری هم طبق عادت رفتیم رستوران موقع حساب شام مامانم خواس حساب کنه همسرم نزاشت رفت حساب کرد۶۰۰تومن شد کلا بعدش کلی مامانم گفت مال ما چقد شد شماره حساب بده بزنم همسرمم پیش اون گفت هیچی منم خب چون همیشه اونا ما رو میبردن خیلی خوشحال بودم که ایندفعه همسرم حساب کرد بعد که سوار ماشین شدیم همسرم بهم گفت اگه مامان بازم اصرار کرد بگو ۳۰۰بزنه😔خیلی ناراحت شدم از یه طرفم خجالت میکشیدم به مامانم بگم خلاصه من رفتم آرایشگر پول نقد همرام نبود مامانمم حساب کرد ۲۷۰تومن بعدش بهم گفت پول غذا رو نگفتین دیگه اینو حساب کردم(😔بیچاره نمیدونس جریان رو) بعد چن روز دعوامون شد زنگ زد پدرش اومد پیش پدرش میگفت خودش سهله خونوادشو هم شام میبرم بیرون و ....حتی پیش پدرشوهرم به خوانواده ام فوش ناموسی داد
دوستان چیکار کنم فوش ناموسی میده، پول تو جیبی میده تا گرون آخرشو باید بدونه چیکار میکنم،پس انداز ندارم،حتی به سهامم رحم نمیکنه
به مامانم نگفتم که فوش ناموسی میده و وقتی مهمون اینا میاد میکوبه سرم فقط به مامانم گفتم بی احترامی میکنه سر بسته مامانم مگه همه مردا اینطورین و....مامانمم افسردگی داره زیاد نمیتونم چیزی بگم چیکار کنم خانوما؟؟؟واقعا همه مردا اینطورین؟چیکار کنم ۲۱سالمه جای خواهر بررگتر،جای مادر راهنماییم کنین تاپیک قبلیمو هم نگا کنین مرسی