2777
2789
عنوان

رشته ی مترجمی زبان چطوره؟ 💚

632 بازدید | 14 پست

دوستان رشته ی مترجمی زبان می خوام برم هر کی رفته میشه بگه خوبه یا نه؟راضی هستین؟

نیاز داره در ابتدا چقد زبانت خوب باشه؟!!!!

احترام همدیگه رو نگه داریم،زود قضاوت نکنیم همین.در هر جا،هر وقت،هرروز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه  من خواستم با چیزایی که تو مدرسه یاد گرفتم برم اما یه کی رو بهم معرفی کردن خصوصی بهم ...

الان دانشجو این رشته این؟

چرا شما رفتین؟

بله گلم. اکثر افرادی که میرند زبان حالا گرایش های مختلف مترجمی ادبیات و آموزش شغل پر درآمدی براشون نیست. 

می تونند تو آموزشگاه تدریس کنند که حقوق خیلی کمی ميدند. برای ترجمه هم که همیشه نیست و بازهم پول کم. مگه اینکه شاگرد خصوصی بگیری که اونم همیشه نیست. فقط درصورتی میتونه درآمدزا باشه که آموزشگاه بزنی که اونم سرمایه زیاد می هواد. 

بله گلم. اکثر افرادی که میرند زبان حالا گرایش های مختلف مترجمی ادبیات و آموزش شغل پر درآمدی براشون ن ...

اره ولی به نظرم تنها رشته ی مناسب لااقل برای من هست که اول برای خود ادم خوبه هم حداقل یه رشته ای هست میشه فردا لنگ موندی یه جا کار کنی..هر چند پولشم کم باشه

شما رشته ی دیگه در نظر دارین؟

درسا برام آسون بود چون قبلش بهم یاد داد خدا خیرش بده خیلی هم کم گرفت  دانشگاه دولتی

تا چه حدی از قبل اموزش داشتین؟من اموزش زبان تازه میرم بد نیست زبانم