2777
2789

سوال من همین اینهمه درس بخون و تلاش کن آخرش چی ؟؟؟ حداقل اگه رشتم تجربی بود یه چیزی با انسانی آخرش هر رشته ای که برم بدرد نمیخوره یکسری رشته های پر کار هم اشباع شدن ایا واقعا ارزش داره ؟؟؟ فقط میخوام نظرشمارو بدونم درحالی مدرک دانشگاه ازاد با مدرک دولتی هیچ فرقی نمیکنه چهار روز دیگه هیچکس نمیگه از کجا مدرک گرفتی همه میگن لیسانست بیار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من حقوق درآمدش خیلی خوبه اگر بتونی وکیل بشه راحت ۱تا۲ میلیاردو در میاری درسال که پزشکش درنمیا ...

هعییی عزیزم توی ۹۹ درصد مواقع کسی وکیل زن نمیگیره بعدم اشباع شده 

اگر نخونی چیکار کنی؟تو این اوضاعی که دکترا هم بیکارن با دیپلم کجا کار پیدا کنی؟مگه سرمایه داشته باشی ...

خب واقعنم همین ولی میگم بخونم واسه دولتی ؟؟؟ واقعا ارزش اینهمه درس،خوندن داره درحالی که یه مدرک هم باید چندین میلیون پول بدی تا آزادش کنی یا نخونم برم ازاد لیسانس بگیرم 

رشته های انسانی بد نیست الان هم آزمون های استخدامی هست هم آزمون فرهنگیان

رشته های پر کار انسانی که هیچوقت هم اشباع نمیشه حسابداریه

تو کارت خوب باشه حسابدار کل و ارشد میشی

یا موسسه حسابداری میزنی میتونی چند تا شرکت و حسابداریش انجام بدی

فقط باید توی حسابداری قوی باشی

به نظرم بهانه است ، کارت خوب باشه چرا که نه ، دوستم درآمدش همین قدره

اخه ببین من اطرافیان خودمو میبینم و شهر خودم و .... بعد همین حقوق خب میتونم ازاد بگیرم بنظر شما بهتر نیست ؟؟ یا بخونم برای دولتی 

بهانه نیار برای درس نخوندن

درس نخونی چیکار کنی؟ سرمایه داری که یه کار آزادراه بندازی؟مهارت داری که باهاش درامد بیشتراز کارمندی دربیاری؟ پارتی داری؟ ددی پولدار داری؟

اگه اینارو نداری بشین بخون

دردم از یار است و درمان نیز هم