2777
2789

شیاد هایی مثل سارا تکست ؛بهرام موسوی الوار٫فرشته دادرسی ‌؛ثنا برماسی تو این گرونی ها از مردم بیچاره پول می گیرند که شکم خودشون سیر کنم بعد بلاک می کنن با عنوان کار در منزل

اینا رو نمی‌شناسم 

ولی کار در منزلها همیشه کلاهبرداری بوده 

مخصوصا اون تایپ کردنا

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب آخه چرا بقیه به اینا اعتماد دارن

یارو آنلاین شاپ داره به خودش میرنه دهیچ کس ازش چیزی خرید نمیکنه

الکی میاد یا تبلیغ میزنم با گوشی توی دستت پول دربیار

ما تو رو تاجر میکنیم فلان فیصال

شوهرم میگه اگر کسی خودش راه خوب پول درآوردن بلد باشه به کسی یاد نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد چند ماه اومدم ببینم چیزی گذاشتی یا نه دیدم بعلههه همچنان از بیکاری و بدبختی درگیر ما هستی و همچنان تو یادت هستیم😅😅خوشحالم که به یادمی، خوشحالم میبینم که چقدر سوختی، تهدید و نقض قوانین ازت دیدیم بلاک شدی، تو زورت نرسید بری پلیس فتا ولی من از همه ی تایپیکات اسکرین شات گرفتم به جرم ناسزا و دروغ و توهین و تهمت بهشون گزارش میکنم و از روی ثبت نامی که داخل این سایت کردی پیدات میکنن.. تمام چت ها و پیام های که تا حالا تو روبیکا و اینستا و تلگرام دادی هم میگم در بیارن، تمام مدارک و رضایت هام از کارم هم نشون میدم که ببینن حق با کی بوده، و خودشون تصمیم بگیرن، اون موقع دیگه زرت و پورت نمیکنی 😉منتظر باش بچه