2777
2789
عنوان

چرا من آدم خوش صحبتی نیستم؟؟؟

215 بازدید | 17 پست

سلام  

بچه ها مثلا یکی بهم پیام بده برام قلب بفرسته براش گل میفرستم، یا مثلا کسی بهم بگه قربانت نمیدونم چی بهش بگم.... اصلا نمیتونم الکی قربون صدقه کسی برم، اگه کسی واقعا برام عزیز نباشه نمیتونم بهش بگم عزیزم یا مثلا هر چییی

برا همین بقیه فکر میکنن خیلی مغرورم یا خیلی بی احساسم 

به نظر شما چیکار کنم؟ 

خب منم همینطورم تا حالا قربون صدقه کسی نرفتم و نهایتا محبتم اینه بگم ممنونم !

قرار نیست مثل هم باشن همه ، درواقع خوش صحبتی هم نیست ی جور عادت یا زبون ریختنه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه دیگه عزیزم

مادربزرگارو دیدی چقد خوبن شیرینن 

زبون یه خانوم میتونه خیلی کارا بکنه بعدشم چیزی از دست نمیدی وقتی یکی میگه قربونت برم بکو فداتشم عزیزم تشکر کن با ادب باش 

چندبار بگی اوکی میشه عادت میکتی

خب منم همینطورم تا حالا قربون صدقه کسی نرفتم و نهایتا محبتم اینه بگم ممنونم ! قرار نیست مثل هم باشن ...

خوب همیشه یه آدم خشک و بی احساس شناخته میشم، ولی هیچ وقت نمیتونم به بچه ها یا حالا هر کسی بگم قربونت برم، انگار اصلا از این کلمات بدم میاد

خوب همیشه یه آدم خشک و بی احساس شناخته میشم، ولی هیچ وقت نمیتونم به بچه ها یا حالا هر کسی بگم قربونت ...

اتفاقا منو هم به بی احساسی و جدی بودن میشناسن ، درصورتی ک اینطور نیست باطنم

مهم نیست بیخیال

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اشتباهه دیگه عزیزم مادربزرگارو دیدی چقد خوبن شیرینن  زبون یه خانوم میتونه خیلی کارا بکنه بعدش ...

بی ادب نیستم که 😂میگم احساس بدی دارم به این کلمه ها، اصلا بی محبت نیستم اتفاقا عملی همیشه نشون میدم . 

تشکر هم بخوام ازکسی بکنم مثلا میگم ممنون مهربونیت .نمیگم فدات شم .مگه دوست دارم فداش شم اخع ؟؟تعارف ...

آره واقعا بعضی جاها در این حد قربونو فدات شم نیاز نیست. بعضیا رو زبونشونه