2777
2789
عنوان

گوش دخترمو سوراخ نکردم

339 بازدید | 41 پست

دوستان دخترم 9ماهشه گوششو سوراخ نکردم 

شوهرم میگه گناه داره 

بنظرتون دیر نیس؟؟؟؟؟

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

نه مگه قانون خاصی داره؟ دختر خاله من ۲۷ سالشه تازه سوراخ کرده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه سوراخ نکن تا بزرگ که شد خودش انتخاب کنه 

الان سوراخ کنی هم خیلی دردش میاد هم با دستش گوشش رو میکشه

دختر من نمیداره یه سنجاق رو موهاش بمونه گوشواره که جای خود داره

خوشگله که😐

من خودم خداروشکر میکنم مامانم از بچگی سوراخ کرده وگرنه چندشم میشد الان سوراخ کنم 😂 یجوری میشم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

به نام خدا 37 سالمه. گوشم سوراخ نیست و هرگز سوراخ نخواهد شد چون دوست ندارم. دم مامانم گرم که سر خود نزد گوش منو سوراخ کنه. یه خواهر دارم که تو 25 سالگی تصمیم گرفت سوراخ کنه. بعد پشیمون شد و گفت چقدر قبلا رو بیشتر دوست داشت. یه دختر دارم، 9 سالشه، گوشش سوراخ نیست و بالای 15 سال اگر دلش خواست، سوراخ خواهد شد. 

گناهی هم نشده هنوز