2777
2789
عنوان

گوش دخترمو سوراخ نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 41 پست
من پسرمو 3ماهش بود ختنه کردم

کاش منم همون موقع میکردم 

الان پنج سالشه گفتن باید بیهوشش کنیم 

ولی معاینه ک کردن گفتن التش مشکلی نداره ،نکردین هم از لحاظ بهداشتی اشکال نداره 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرچه گوشواره قشنگه اما بنطرم اتداختن هرطلایی تواین وصعیت اقتصادی به بچه هابراشون خطرناکه خدایی ناکرده دزدی طمع کنه ترجیح میدم طلاروفقط برامهمونی خاص براش بندازم

گوشش سوراخ نمیکنم هروقت بزرگ شد علاقه داشت سوراخ میکنم

چرا جفتشم عقب انداختی.  گوشواره که خیلی قشنگ میکنه چهره دختر . من دو ماهش بود سوراخ کردم . درد زیادی نداره ی لحظه س دختر من اصلا گریه هم نکرد . همین فردا برو سوراخ کن . برای پسرتم زودتر انجام بده 

کاش منم همون موقع میکردم  الان پنج سالشه گفتن باید بیهوشش کنیم  ولی معاینه ک کردن گفتن ا ...

فکر کنم واسه مدرسه مشکل به وجود بیاد

هر چی بزرگتر بشه سخت تره تصور کن پسر ۱۸ ساله بره ختنه کنه خیلی سخته

اره واقعا گناه داره ،گوشواره هم خریدم  شوهرم میگه کاش میدادی النگو یا پولو میذاشتی تو بانک برا ...

اشکال نداره عزیزم بذار ده ۱۲ سالش که بشه دخترا خودشون زیورالات دوس دارن احتمالا اون موقع خودش تصمیم میگیره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دخترم میره کلاس دوم و تا خودش نخواد سوراخ نمیکنه با اینکه دوستاشم دیده همه دارن ولی اصلا توی این فا ...

منم میگم شاید بعدا دوس نداشته باشه

اگرچه گوشواره قشنگه اما بنطرم اتداختن هرطلایی تواین وصعیت اقتصادی به بچه هابراشون خطرناکه خدایی ناکر ...

اره همین 

بنظر من چیز واجبی نیس 

حالا خواهرزاده من ب خواهرم گفت چرا دیر گوشمو سوراخ کردین حتما دوسم نداشتین

اما ختنه پسر بنطرم توهمون ۳،۴ماهگی بسته به بچه وتوانش داره انجام بشه بزرگ بشه گناه داره واقعا

با چند تا دکتر مشورت کردم گفتن ختنه هم نکنی مشکلی نیس 

چون التش هیچ مشکلی از لحاظ سلامت نداره 

فقط از لحاظ دینی ک میگن باید انجام بشه

چرا جفتشم عقب انداختی.  گوشواره که خیلی قشنگ میکنه چهره دختر . من دو ماهش بود سوراخ کردم . درد ...

پسرم با دکتر مشورت کردم گفتن باید بیهوشی انجام بدیم براش 

بعد چند وقت پیش یکی از فامیلامون بخاطر بیهوشی زیاد بچش پنج سالش بود فوت کرد 

چند تا دکتر هم بردم گفتن از لحاظ سلامت التش مشکلی نداره 

حالا از لحاظ اعتقادات اینا اگه میخوایین انجام بدین 

فکر کنم واسه مدرسه مشکل به وجود بیاد هر چی بزرگتر بشه سخت تره تصور کن پسر ۱۸ ساله بره ختنه کنه خیلی ...

گفتن التش مشکلی نداره از لحاظ سلامتی و بهداشت اوکیه 

ازمایش ازش گرفتن 

فقط گفتن چون از لحاظ مذهب و اینا اگه میخوایین انجام بدین