2777
2789
عنوان

میخوام خود کشی کنم..اما کسی نفهمه خودکشی بوده مثل اتفاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 111 پست
اخ از کجا بگم  واست زندگیم از بچگیه داغونه  واست بگم یع کتاب میشه

منم داغونم بمیریم چی درست میشه کی گفت اون دنیا میریم جا بهتری من که تا حقمو از این زندگی نگیرم نمیرم.))

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر اینهه که همه ادمای دور و برت در مظر شما بد هستن از همین الان دیدتو نسبت بهشون عوض کن مرتب بگو من چقدر خوشبختم یکی یکی از خوبیاشون به خودت بگو حتی اگه خوبی کم دارن بعد میگی عه چقدر پدرم شوهرم کلا خانوادم خوبن اونموقع خدا روشکر میکنی بابت همه چی

ببین اسی تو جای من بودی باید ۹سالگی خودکشی میکردی 

خیلی تحمل کردم تا به اینجا رسیدم الآنم نمیگم همه چیز گل و بلبل هست برام ولی از ۹سالگی اوج بدبختیام شروع شد 

بیشتر از این نمیتونم بازش کنم چون یاد آوریش باعث آزارم میشه 

ولی خب الان کمی بهتره وضعیتم فقط صبر کن صبر صبر صبر 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

چه ربطی داره؟ چرا تازگیها نی نی سایت اینطوری شده؟ حرف جنسی که نزنید حرف سیاسی نزنید حرف گرونی نزنید ...

خب عزیزم  جز چیزا ممنوعه مگه من گفتم از قوانین سایته فقط تذکر دادم نی نی یار تگ میکردم الان نبودین 

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
اسی امشب شب تاسوعاس، فردا هم شب عاشوراس.. نکن.. این دو شب همه ی عالَم عزا دار امام حسین و حضرت عباس ...

بله دقیقا نوکری امام حسین رو بکنه مشکلش حل میشه من ایمان دارم 

این چه راه حل احمقانه ایه که میدید؟ این بنده خدا نیاز به راهنمایی داره شما راه حل خودکشی بهش میدی؟م ...

این اگه جرات خودکشی داشت نمیومد تاپیک بزنه فقط برای درد و دل اومده منم رو شوخی یه چیز گفتم هرچند من واقعا در به در دنبال یه راه برای افزایش شجاعتم

اسی بیا دوتا تاپیک آخر منو بخون... تو تنها زنی نیستی که دلت خونه... ولی طفل معصومت گناه داره... می ...

والا منم همینو میگم کدوم مردی وفاداره آخه تو این دوره و زمانه 

هر کسی باید کاسه ی غذاش رو بچسبه کسی ازش نگیره 

بله دقیقا نوکری امام حسین رو بکنه مشکلش حل میشه من ایمان دارم 

من نوکری امام حسین کردم چیشد؟ کمکم کرد؟ نه!

از خدا خواستم کمکم کرد؟ بازم نه

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...