2777
2789
عنوان

میخوام خود کشی کنم..اما کسی نفهمه خودکشی بوده مثل اتفاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 111 پست
میشه برای منم دعا کنید بارداریم  به مشکل نخوره؟؟ دوسال پیش تجربه وحشتناکی داشتم. الان باردارم ...

منم یک سقط داشتم برام دعا کن که این بار با دار باشم 

چند روزه حالم اصلا خوب نیست گوگل میزنم علایم بارداریه ولی علایم پریود هم شبیه همیناس 

التماس دعا دارم شما که باردار هستی دعا کن برام که تجربه ی مادر بودن رو به راحتی کسب کنم 

الهی شما هم به سلامتی و مبارکی بارت رو زمین بذاری عزیزم 

قدمش خیر 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

من نوکری امام حسین کردم چیشد؟ کمکم کرد؟ نه! از خدا خواستم کمکم کرد؟ بازم نه

مشکل ما اینه که ایمانمون ضعیفه  خدا داره مارو امتحان می‌کنه 

ما که از پیامبرانش بالا تر نیستیم استغفرالله 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اگه جرات خودکشی داشت نمیومد تاپیک بزنه فقط برای درد و دل اومده منم رو شوخی یه چیز گفتم هرچند من ...

واقعا نمیترسی انقد بی پروا حرف میزنی؟؟

مطمئنی آدمایی ک تاپیک خودکشی میزنن جرات ندارن؟

از کجا مطمنی؟؟ شاید امشب تاپیک زد، و حرف یکی براش شد نور امید...

به جای اینکه تو این دنیا نگهش داری، بدتر داری اکسیژن و از دهانش بر میداری؟؟

میدونی آخر این تاپیک اگر کسی باهاش حرفی نزنه نجاتش نده میره و این کارو میکنه؟

ما از کجا قرار بفهمم آدمای پشت این اکانت ها مُردن یا زندن؟

هر حرفی و نزن. 

آدما به آخر خط برسن هر کاریو انجام میدن فقط یه لحظه جنون بگیرتش تمومِ.

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.

وایی اینکارو نکنی حیفه به خدا 

زندگی خیلی قشنگه

الان حال روحیت خوب نیست 

اما همینجوری نمیمونه 

خدا مهربونه برو  هر چی که میخوایی و هر مشکلی که داری به خودش بگو  هم مشکلاتتو حل میکنه و هم طبیب روح خسته ات میشه... 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی