دیگه نمیخوام رو زمین باشم...از همه از شوهرم از پدرم از مادرم از خواهرم از داداشم از مادر شوهرم از همه متنفر شدم نمیتونم تحملشون کنم نمیخوام صدای بابامو بشنوم صورت شوهرمو ببینم...نمیدونم چرا اینطوری شدم ولی خیلی اذیتم تنها کسی که هنوز ازش متنفر نیستم پسرمه ولی اونم بهم گوش نمیده به حرفم نیست...اصلا نفرت همه ی وجودمو گرفتمه...چیکار کنم...امشب باید برم واقعا دیگه
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
تاپیک منو بخورم دیشب تصمیم همین بود ولی الان میگم وای چ تصمیم اشتباهی گرفته بودم خدایی نکرده اگه شیطون گولم میزد وابنکارو میکرد اون دنبالم کلا ناا با وددد میشد نکن ب
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍