2777
2789
این جنهای نی نی سایتیها میبینن چرا این جنها سراغ ما نمیان برام عجیبه

عزیزم مریض نیستم دروغ بگم چون واسه شما پیش نیومده دلیل نمیشه بقیه دروغ بگن...اونام به دلیلی تو خونه ما بودن..و فکرهم نمیکنم ۱۰_۱۵ نفر باهم توهم بزنن

عزیزم مریض نیستم دروغ بگم چون واسه شما پیش نیومده دلیل نمیشه بقیه دروغ بگن...اونام به دلیلی تو خونه ...

چرا برای من پیش نمیاد؟ یا خانواده ام یا فامیلهامون یا دوستام  اینو میگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم فقط منم که از جن نمیترسم اینجا 😂🖤 هر چی فیلم میبنم در مورد جنه ولی من فقط شماره معکوس 1رو ...

منم هستم 🙋🏻‍♀️

چه فیلمهایی دیدی لطفا معرفی کن منم عاشق ژانر وحشتم😊🤗

نمیدونم عزیزم از خودشون بپرس...خدا کنه هرگز برات پیش نیاد همین

ولی من نمیترسم اصلا ولی برام پیش نمیاد اتفاقا دوست دارم پیش بیاد

چندین بار تو سن ۲۳-۲۴سالگی یه چیزایی پیش اومد برام ولی خودم میگم توهم بوده

عزیزم مریض نیستم دروغ بگم چون واسه شما پیش نیومده دلیل نمیشه بقیه دروغ بگن...اونام به دلیلی تو خونه ...

به چه دلیلی؟ اونایی که میبینن، کاری کردن که میتونن ببین

چرا خودشونو نشون میدن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

به چه دلیلی؟ اونایی که میبینن، کاری کردن که میتونن ببین چرا خودشونو نشون میدن

واسه ما یه از خدا بیخبر که تو کار سحر و جادو بود برامون دعا و سحر میگرفت تو کارشم خبره بود..جوری که مامانم وقتی بالشت هامونو باز میکرد تا روبالشتی هارو بشوره لوله لوله کاغذای سحر و دعا و درمیاورد 

واسه ما یه از خدا بیخبر که تو کار سحر و جادو بود برامون دعا و سحر میگرفت تو کارشم خبره بود..جوری که ...

🤦‍♀️چه بد، فلق وناس و آیه سخره بخونین 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد