2777
2789
منم از بچگی دیدم اما خواهرم ن سالها دیدم اما لزومی ندیدم ب کسی اثبات کنم و جالبه وقتی ازدواج کردم فه ...

ببین منم خیلی چیزا حس میکنم منم نمیگم گاهی 

ولی شوهرم خیلی مسخرم می‌کنه میگه توهم میزنی 

به چشم جنی ندیدم ولی حس میکنم وجودش رو توی مکان ها 

صدا شون رو به وضوح میشنوم و کلی چیزای دیگه واقعا منم دلیلی بر اینکه به کسی ثابت کنم ندارم ولی بهم بر میخوره بگن توهم میزنی

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط کنجکاو بودم عکس رو ببینم خب هر کسی عکس یه جن ندیده عکس به این مهمی رو آدم پاک نمیکنه من بود پ ...

روزای خوبی نبودن اون وقتا 

من خودممم بطور عجیبی ترسو شده بودم 

شبو روز نداشتم 

خیلی زمان برد تا اوضاع درست شد 

پس قطعا یاد اوری خوب نیست گاهی 

عکسه هم بقدری بد و ترسناک بود ک مسلما اگه داشتمشم نمیشد بزارمش اینجا 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
شماچون اعتقادنداری میگی جن نیست وگرنه ازدوران قدیم بوده وهست،کلاهرچیزی که قدیم بهش اعتقادداشتن توعلم ...

پس چرا به بختک اعتقاد داشتن علم ثابت کرده همچین چیزی وجود نداره و فلج خوابه یعنی موقع خواب مشکلاتی در مغز ایجاد میشه که تمام اندامهای بدن فلج میشه و چیزهایی که اصلا وجو خارجی نداره رو میبینه یعنی همون توهم.

یا مثلا آدمی که مشکل صرع داشته تشنج میکرده کف از دهنش بیرون میومده میگفتن جن زده شده بهش نزدیک نشید درصورتی که سالها بعد علم ثابت کرده یه مشکل و بیماری بوده جن زدگی وجود نداشته

اره مامان بزرگم موقع تولد بچه های خاله هام نذاش هیچکی بره خونشون سپرد به خانواده شوهرشون بگن خونشون ...

من پسرم به دنیا اومد از روز اول تا ۲ هفتگی پسرم مرتب مهمون میومد و میرفت برای دیدن من و بچه

ببین منم خیلی چیزا حس میکنم منم نمیگم گاهی  ولی شوهرم خیلی مسخرم می‌کنه میگه توهم میزنی  ...

محل نده من یه کسی ک علم عرفان داشت ازم تست گرفت گفت چشم سومت تقریبا 60 70 درصدش باز شده ب استادشم معرفیم کرد اونم تایید کرد من اکثرا مرگ افراد و 1 تا 3 روز قبل تو خواب میبینم تا الان 7 نفر شدن ک خواب مرگشون و دیدمو بعد فوت شدن خیلی عذابه همچی افتخار نیس ک طرف فک کنه داری پز میدی من خواب فوت پدرزرگمو دیدم خیلی درد داره یا خیلیا عکس بم نشون میدن و من انرژی منفی یا مثبت میگیرم

حتی بهم الهام میشه فلان مکان امروز نرو یا با فلان آدم قطع رابطه کن

اما ایناهارو غیرهمسرم واضح ب کسی نمیگم چون ب قول تو خیلیا درک نمیکنن

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
پس چرا به بختک اعتقاد داشتن علم ثابت کرده همچین چیزی وجود نداره و فلج خوابه یعنی موقع خواب مشکلاتی د ...

قدیماطرزبیانشون فرق داشته اونموقع علم هنوزپیشرفت نکرده بوداسم فلج خواب روگذاشته بودن بختک مثل همین که وقتی کسی جواب کاری که کرده میده میگن چوب خداکه درواقع همون کارماهستش

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱
عزیزم این وسط دنبال زیر بغل ماری شما  این چیزیه ک واسه من و خانواده ام اتفاق افتاده  نمی ...

بعضی ها به زور می‌خوان یه حرفی رو بکُنن توی مغز دیگران و وقتی تجربه‌اش نکردن میگن پس وجود نداره.یه بار باید پیش بیاد حتماً تا به فکر و تجربه بقیه هم یه احترامی قائل شن

منم از بچگی دیدم اما خواهرم ن سالها دیدم اما لزومی ندیدم ب کسی اثبات کنم و جالبه وقتی ازدواج کردم فه ...

اره خب منم تا قبل از اون اتفاقا اصلا اعتقاد نداشتم تا وقتی که سرم اومد و ب چشم دیدم 

تقصیر خودمم بود 

کنجکاوی بیخود کردم 

بهمم چندین نفر گفتن سمتشون نرو جذبت میشن گوش ندادم

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
پس چرا به بختک اعتقاد داشتن علم ثابت کرده همچین چیزی وجود نداره و فلج خوابه یعنی موقع خواب مشکلاتی د ...

عزیزم فک کنم بختک با فلج خواب یذره فرق داره انگار 

من چن نفرو دیدم ک میگن وقتی بختک میوفته رومون میبینیم یه چیز سیاه اومد رومون 

اما اونی که دکتر تشخیص قطعی فلج خواب داده بود این حسو نداشت

🤍
اره خب منم تا قبل از اون اتفاقا اصلا اعتقاد نداشتم تا وقتی که سرم اومد و ب چشم دیدم  تقصیر خود ...

چجوری رفتی سمتشون ینی؟من همش میترسم با خوندنا این تاپیکا اتفاق ناگواری پیش بیاد برام

🤍