ستاره_مشرقی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 12440 عنوان وقتی نمیشه خونه عوض کنی 44 بازدید | 3 پست خونه م کوچیکه اما برای تعویضش پولم کمه اگرم بخوام اینو بازسازی کنم کلی خرجش میشه و چون پله داره رو ارزش ملک چیزی نمیره ولی دلمم یه تنوعی میخواد چیکار کنم ؟؟ خدایا راضیم به رضای تو دیروز | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimolika عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 7564 وسیله هاتون عوض کن ❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️
remind عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 505 احتمالا زیاد چیدمانت اشتباههیا سایز وسیله هات بزرگه مناسب خونه ات نیستداخل نت بزن طراحی داخلی با هوش مصنوعیچند تا هستند عکس خونه رو بهش میدی ایده جدید و به روز بهت میدهمیتونی ازشون کمک بگیری
ستاره_مشرقی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 12440 احتمالا زیاد چیدمانت اشتباههیا سایز وسیله هات بزرگه مناسب خونه ات نیستداخل نت بزن طراحی داخلی با هوش ... نه اتفاقا تنها چیدمانی که به اینجا میخوره رو چیدم وسایلمم همه کوچیکه حتی تخت کمجا زدم خونه خوبیه ولی دلم تنوع میخواد خدایا راضیم به رضای تو