dla_ram مدیر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3744 عنوان نظرتون راجب این دوتا لباس برای خاستگاری | مشاهده متن کامل بحث + 12361 بازدید | 233 پست بچها کدوم قشنگه دیروز | 23:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4591 اسی خیلی خوشگای پوستتم روشنه دستت توی انتخاب بازهسبز پولداری و سرمه ای خیلی خوشگلترت میکنه آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
گلپری56 عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 4499 راس میگی خوب میشه این شومیز و مشکی اش همدارم نه ش. میزو دیگه مشکی نپوش فقط شلوار چقدر زود دیر شد، حیف💔
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3744 عزیزم شومیز سبز پولداری با شلوار نیم بگ پارچه ای مشکی بپوش.امیدوارم که خوشبخت بشی♥️ قربونت برم مرسی
من_آن_توام عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 2301 اسی خیلی خوشگای پوستتم روشنه دستت توی انتخاب بازهسبز پولداری و سرمه ای خیلی خوشگلترت میکنه بنظر من هم سبز پولداری خیلی بهش میاد با شلوار مشکی عالی میشه درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3744 عزیزم من پاهام مثل خودته شلوار راسته مازراتی مشکی با یه کت مجلسی سفید کاربنی قرمز کرم و… بپوش با یه ... خیلی خوب راهنماییم کردی مرسیی
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3744 اسی خیلی خوشگای پوستتم روشنه دستت توی انتخاب بازهسبز پولداری و سرمه ای خیلی خوشگلترت میکنه قزبونت برم مرسی بابت راهنماییت🥰
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4591 بنظر من هم سبز پولداری خیلی بهش میاد با شلوار مشکی عالی میشه بله شلوار مشکی مازراتی حالا یا دمپا یا بگاسی از یه اکسسوری طلاییم استفاده کن که زیاد ظریف نباشه مثل دستبند یا گردنبند توجهو میاره سمت بالاتنت تا پایین تنه آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5858 تو خونه کفش پوشیدن یه جور نیست ؟؟!هر چند که میدونم شیکه میشه بگین کف خونتون تماما قالی هست یا پارکت ... ا خه پا برهنه که مجلسی نیست هر چه قدر هم لبا س قشنگ با شه استایل خر اب می شه کف خو نه ما هم هم سر امیک هم قا لی بعضی ها هم پا پوش می پوشن ولی به نظر م چون پا شنه بلند استایل رو شق و رق می کنه قشنگ تره 😂 چه می دو نم هر کس ۱ جوره دیگه
فاطی_هستم۷۸ عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 960 مازراتی سفیدم خوبه ها جای مشکی اسی خدایا ❤️ رحم کن به حال قلبی که، غیر از تو کسی از حال آن خبر ندارد.
dla_ram مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 3744 بنظر من هم سبز پولداری خیلی بهش میاد با شلوار مشکی عالی میشه رنگ بنفش بادمجونی هم خیلی خیلی بهممیاد اون با شلوار چه رنگ خوب میشه
adambarfii عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 8129 این مدلا هم دوس دارم ولی پایین تنم پره خیلی تو چشم میره خب پایین تنت پره چجوری میخاستی نارنجیه رو بپوشی؟؟پایین تنتو خیلی بد فرم نشون میده ها چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
مامانءآریا عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 4591 رنگ بنفش بادمجونی هم خیلی خیلی بهممیاد اون با شلوار چه رنگ خوب میشه کلا شلوارو مشکی بپوش بقیه رنگا زیاد خوب نیست بنطرمولی میتونی شالتو سفید برداری که به شومیز شلوارت بیاد آناهیتا🌿 این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎