2777
2789

اسی خیلی خوشگای پوستتم روشنه دستت توی انتخاب بازه

سبز پولداری و سرمه ای خیلی خوشگلترت میکنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خیلی خوشگای پوستتم روشنه دستت توی انتخاب بازهسبز پولداری و سرمه ای خیلی خوشگلترت میکنه

بنظر من هم سبز پولداری خیلی بهش میاد با شلوار مشکی عالی میشه

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

بنظر من هم سبز پولداری خیلی بهش میاد با شلوار مشکی عالی میشه

بله شلوار مشکی مازراتی حالا یا دمپا یا بگ

اسی از یه اکسسوری طلاییم استفاده کن که  زیاد ظریف نباشه مثل دستبند یا گردنبند توجهو میاره سمت بالاتنت تا پایین تنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

تو خونه کفش پوشیدن یه جور نیست ؟؟!هر چند که می‌دونم شیکه میشه بگین کف خونتون تماما قالی هست یا پارکت ...

ا خه پا برهنه که مجلسی نیست هر چه قدر هم لبا س قشنگ با شه استایل خر اب می شه 

کف خو نه ما هم هم سر امیک هم قا لی 

بعضی ها هم پا پوش می پوشن ولی به نظر م چون پا شنه بلند استایل رو شق و رق می کنه قشنگ‌ تره 

😂 

چه می دو نم هر کس ۱ جوره دیگه 

این مدلا هم دوس دارم ولی پایین تنم پره خیلی تو چشم میره

خب پایین تنت پره چجوری میخاستی نارنجیه رو بپوشی؟؟

پایین تنتو خیلی بد فرم نشون میده ها

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

رنگ‌ بنفش بادمجونی هم خیلی خیلی بهم‌میاد اون با شلوار چه رنگ خوب میشه

کلا شلوارو مشکی بپوش بقیه رنگا زیاد خوب نیست بنطرم

ولی میتونی شالتو سفید برداری که به شومیز شلوارت بیاد