2777
2789
 اینم اضافه کنم که من   خودم دانشجوی اون خوابگاه نبودم  این اتفاقی که میگم ز ...

بعد می‌ره به مسئول خوابگاه میگه 

میان میبینن دوش بستس 

این دختر ول نمیکنه هی قسم و آیه نه من دیدم باز بود 

شب میشه یه دانشجوی دیگه میاد حمام 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا بخاطر تلقینه وگرنه هیچی نیست

آره می‌دونم بی نهایت ترسو ام خیلی خیلی هرچی بهت بگم کم گفتم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
بعد می‌ره به مسئول خوابگاه میگه  میان میبینن دوش بستس  این دختر ول نمیکنه هی قسم و آیه ن ...

میگه که صدای آواز خواندن یه زنی رو شنیدم در نیمه باز بود 

اینم توجه نمیکنه می‌ره حمام 

داشته حمام می‌کرده صدای جیغ می‌شنوه 

اعع میشه منو تگ کنید اونجا 

تایپیکش ندارم کامنتم نزاشتم که بتونم الان درش بیارم واست خودم مثل جت ازش خارج شدم از ترس 🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
ممنون ،دانشگاه شیراز چی¿

خواهش میکنم .اونم دانشگاه خوبیه بازم بشین تحقیق کن امکانات دانشگاه ها و بومی گزینی و....‌ ایشالا یه دانشگاه خوب قبول میشی

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
یا من و داداشم باهم زندگی میکردیم.توی اون خونه یه جن مَرد بود که قد بلند و با هیکل نافرمی بود.شبا می ...

یا ابالفضل میدیدیش؟😳🤯مگه وجود مادی داره ؟منظورم اینه که مگه میتونه چیزی برداره یا پرت کنه؟

🤍
میگه که صدای آواز خواندن یه زنی رو شنیدم در نیمه باز بود  اینم توجه نمیکنه می‌ره حمام  د ...

میاد بیرون میبینه همون زن در حمام رو کامل باز کرده سم داشته 

داشته خودشو میشسته 

یه چیزی برای من خیلی عجیبه کاربرهای زیادی گفتن بارها جن دیدن یا جن خونشون زندگی میکنه و میگه نمیترسن ...

من عموم توی حیاط خونمون ازش عکس گرفت کل اعضای خانواده هم دیدن عکسو اتفاقا داشتم عکسو بعد ها پاکش کردم

خواهرمم یبار توی دانشگاه با دوستاش عکس گرفته بود فاصله چند متری پشت سرش یه جن بود

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
یاد فیلم جن گیری از امیلی رز افتادم،خیلی وحشتناکه

خوب شد گفتی میدونستی جنگیری امیلی رز برگرفته از زندگیه دختری آلمانی به اسم آنه لیز میشل هستش و اون هیچوقت تسخیر یا جن زده نشده بوده و همزمان ۳نوع بیماری اسکیزوفرنی و صرع و جنون داشته؟

اتفاقا من میگم نه اعتقادی نداشتم و ندارم و ترسی هم ندارم

من کاری با شما ندارم اکثریت اعتقاد دارن و معتقدم تو این دنیا به غیر از انسان خیلی موجودات دیگه ای هم زندگی میکنن انسان ها اینقدر مغرور هستند که فک میکنند تو این جهان به این بزرگی فقط خودشون زندگی میکنن

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤