2777
2789
ببخشید معماری خوندین راضی هستید ؟ الان شاغلید؟ب من پیشنهاد میکنید ؟

بله من راضی ام علاقه بچگی من بود .اره من کار میکنم تازه دوسه ماهه شروع به کار کردم .

بستگی به علاقه شما و اینکه تو کدوم دانشگاه بخونی داره مثلا اگه اصفهان یا دانشگاه تهران بخونی ۱۰۰ درصد شاغلی 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یکی نیست به من بگه تو که از جن و اینا میترسی و هی کامنتارو با ترس و لرز میخونی که مبادا کامنتی تو رو بترسونه مجبورررری آخه 🤣🤣🤣🤣 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
یعنی چی سیاه بود میشه لطفا بیشتر توضیح بدی اندامش چه شکلی بود من از یه کاربر شنیدم ۲تا شاخ و یه دم د ...

عزیزم جن اونجوری که میگن چشم عمودی داره و سم 

چقدر خوبه که یکی رو آدم حساب میکنی آدم بمونه ....  
نه آخه سایه ی سیاهشو دیدم

چیزی به اسم بختک وجود نداره اون فلج خوابه مطالعه کنی میفهمی چیزی که دیدی وجود خارجی نداشته .

اگه برات زیاد پیش میاد حتما باید پیش یه متخصص بری

دقیقا 😂😂😐😂

فضولیم خواهر فضوووول🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
حالا یکی نیست به من بگه تو که از جن و اینا میترسی و هی کامنتارو با ترس و لرز میخونی که مبادا کامنتی ...

خداییش ترس نداره من اصلا نمیترسم چرا همه نی نی سایتیها جن دیدن غیر از من

عکس العملتون چی بوده اون لحظه؟

شوهر من قدیما رفته نجف کار کنه.نجف یه قبرستان داره که اولین قبرش قبر یه جن معروفه.بزن تو گوگل ببین.اونجا یه چیز سیاه و بزرگ دنبالشون بوده.میکه راه نمی‌رفت.یعنی قدم برمیداشت.نیم متری زمین روی هوا سُر میخورد و صورتش هم سیاه بوده با چشمای عادی