2777
2789

دوستان من پوستم دو رنگه خیلی هم واضحه ماه گرفتگی هم نیست

یعنی شکمم و یه رون پام  سبزس بقیه بدنم کاملا سفید.بعد چشمام هم دو رنگه.موهامم دو رنگه 

بعد خودم از رنگ بدنم بدم نمیاد اما جایی میرم نیم تنه میپوشم یا لباسی میپوشم که شکمم رون پام مشخص باشه یکم برای یه سریا که دقت میکنن عجیبه.میترسم ازدواج کنم شخص مقابل هم براش ناخوشایند باشه و به مشکل بخورم

جالا نمیدونم برم کل بدنمو سفید کنم یا که تغییرش ندم چون خب یه مدلیه که کم پیدا میشه کسی اینطور باشه و خودم حس خاص بودن بهم دست میده😎😎😂😂😂

چیکار کنم به نظرتون؟برم درمانش کنم قبل ازدواج یا نه ؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️نگید تو خواستگاری یا آشنایی برو به اقا پسر بگو که من متنفرم از این کارا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودت میپرسی بعد میگی بدم میاد بگین

بنظرم نباید پنهونش کنی 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

اصلا تغییر نده 

مردا هم گیجن این چیزا رو نمیفهمن 

اگر هم بفهمن براشون مهم نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام بعد از دو سه جلسه که سطح فرهنگ و خانوادگی و اعتقادات هم رو پسندید بگو . چون اگه اوایل بگی ، موضوعات اخلاقی جذابتری داشته باشی که ندیده گرفته بشه ، اگر نگی که شاید مدلی که شما میپسندید ایشون نپسنده ، کانال حاج فصال تو ایتا یا تلگرام رو سرچ کن دو هفته پیش ویس گذاشته چی رو چه موقع بگید و چه چیزهایی رو بگید یا نگید

فصل آفتاب ملایم

ببین اصلا مطرح نکن، و درباره ش با اعتماد به نفس صحبت کن

جوری ک طرف به عنوان نقص بهش نگاه نکنه

شما هم ک میگی میشه پوست و سفید کرد، ب اگه یه موقع شوهرت خیلی مشکل داشت بعد ازدواج این کارو انجام بده