ماه دیگه دخترم به دنیا میاد و هنوز اسم انتخاب نکردم گیج شدم دیگه خسته شدم هر چقد میگردم اسم قشنگی پیدا نمیکنم
پِرَنسا چطوره؟ نیلای؟ باران؟ آیسو؟ آیسل؟ سوین؟
ای باباااا دیگه خسته شدم من چیکار کنم آخهههه
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم