2777
2789
عنوان

قیافه چقدر مهمه توی ازدواج

974 بازدید | 32 پست

یه خواستگار دارم ظاهرا که خیلی خوش اخلاقه 

استاد دانشگاست

قیافه متوسط رو به پایین

و قد هم همین طور 

از لحاظ لباس پوشیدن و ... همیشه مرتب و مردونه

من قد خییییییلی برام ملاک بوده همیشه 

ولی ظااهر خیلی مهم نبوده 

حالا ایشون جز متوسطای رو به پایین حساب میشه قدش احتمالا ۱۷۴   ۱۷۳ قدش

از خصوصیاتش بگم استادم بوده جز هیات علمی دانشگاست 

ظاهرا خوش اخلاقه همه دانشجو ها دوسش دارن

اولش که صد درصد میگفتم نه اما به خاطر اخلاق خوبش دو دلم 

هر چند که قطعا اخلاق ادما توی روابط شخصیشون با روابط عمومی متفاوته اما اینجوری برداشت میشه کرد که از اون ادمای همیشه مهربون و اخلاقاست

به نظرتون قدی که برام خییییلی ملاک بوده و ایشون نداره برام عادی میشه ؟ یا همیشه یه همسر قد بلند تو دلم میمونه 

تعداد رای : 25
نظرسنجی
مهم نیست زیاد و عادی میشه
13
52%
عادی نمیشه ولی بالاخره میشه یک جوری کنار اومد
4
16%
عادی نمیشه و همیشه یه همسر قد بلند توی دلت میمونه
2
8%
دیدن نتایج
6
24%

ظاهر و قد خیلی خیلی مهمه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین باخودت رو راست باش اگه میخای ملاکتو روی ظاهر بزاری درسته عادی میشه ولی تو ذهنیت تو این حرف زشته قدش کوتاهه همیشه میمونه اگه میدونی آدمی هستی که روی رفتارت اینچیزا اثر میذاره همین الان قیدشو بزن

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

وای من قد واسم خیلی ملاکه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بشین باخودت رو راست باش اگه میخای ملاکتو روی ظاهر بزاری درسته عادی میشه ولی تو ذهنیت تو این حرف زشته ...

روی رفتارم که اثر نمیذاره ولی احتمال میدم توی دلم همیشه بمونه 

اخه قد خیییییلی برام مهم بوده 

ولی اکثرا اطرافیان میگن اینا مهم نیس 

توی دل ادم نمیمونه بعدا ؟ اینکه هر وقت نگاش کنی هیچ جذابیت ظاهری برات نداره

نه بابا اتفاقن هرچی سنت بره بالاتر برات بی اهمیت تر میشه

عادت میکنی هی که ببینیش

بعدم تو عاشقه اخلاقش میشی عاشقه شخصیتش میشی عاشقه رفاهه خودت میشی

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

خودت حتما خیلی قیافه ی خاص داری که ازبین این همه دختر انتخاب شدی خوش به حالت عزیزم اگه هیت علمی باشه حقوق خوبی داره و شغلشم از لحاظ اجتماعی خیلی بالاست قد بلند باسه حقوق بخور نمیر داشته باسه یا بداخلاق باشه به چه درد میخوره شاید الان دوستات به خاطر کوتاه فکری یا حسادت بخوان منصرفت کنن ولی من بودم قبول میکردم

عزیز دردانه ی خدا🌹
روی رفتارم که اثر نمیذاره ولی احتمال میدم توی دلم همیشه بمونه  اخه قد خیییییلی برام مهم بوده&n ...

کسایی که طلاق میگیرن هیچوقت نشده یکیشون تو دادگاه بگه چون ظاهرش زشته دارم طلاق میگیرم ازش

همه بخاطر اخلاقه که جدا میشن

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
روی رفتارم که اثر نمیذاره ولی احتمال میدم توی دلم همیشه بمونه  اخه قد خیییییلی برام مهم بوده&n ...

ببین واقعا این ظاهر و قد اصلا مهم نیست اگه مطمعنی از اخلاقش و شخصیتش یه روزی اصلا به چشمت هم نمیاد قدش

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶