2777
2789
عنوان

قیافه چقدر مهمه توی ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 32 پست

یعنی الان اکثریت نطرشون مثبت یا منفی بشه روی انتخاب شما تاثیر داره؟

عزیزم این چیزا فقط به خودت بستگی داره و اگه میخوای مشورت بگیری از آدمایی که خودت قبولشون داری باید سوال کنی

مثلا من خودم برای انتخاب لباسسس فقط اگه دو تا خواهرم بهم بگن قشنگه دنیا هم بیان بگن خوب نیست دیگه برام مهم نیست چون حس خوب رو از اونا میگیرم چون قبولشون دارم نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه 

دیگه موضوع به این مهمی جای خودش رو داره

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خودت حتما خیلی قیافه ی خاص داری که ازبین این همه دختر انتخاب شدی خوش به حالت عزیزم اگه هیت علمی باشه ...

دقیقااااا همه ی همکلاسی هام میگن بگو نه 

تو حیفی تو سرتری و ...

گاها هم قیافشو مسخره میکنن میگن از عکسش زشت تره  

بعد من همیشه وقتایی که دخترونه دور هم جمع میشدیم از قد بلند تعریف میکردم که خیلی برام مهمه میگن تو دلت میمونه باز خانوادم میگن نه این چیزا مهم نیس

ولی همسر خواهرم بی نهایت مرد زیباییه 

احتمالا یه مقایسه صورت میگیره دیگه درسته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان اکثریت نطرشون مثبت یا منفی بشه روی انتخاب شما تاثیر داره؟ عزیزم این چیزا فقط به خودت بستگ ...

چون فعلا علاقه و کششی بهش ندارم سردرگمم 

در واقع انتخاب بیشتر منطقیه تا از روی احساس و عاطفه

ای جان چقدر قشنگ نوشتین    

از تو بلاگرای موفق و زیبا دوتا مثال برات میزنم

یکی صدف بیوتی یکیم شیما کاتوزیان

خودشون هم زیبان هم موفقن اما شوهراشون ظاهر فوق العاده معمولی دارن

ولی به معنای واقعی آرامش تو زندگیشونه

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

واسه من که مهم نبوده و نیست 

اینقدر تو چشمت عادی میشه،من همیشه میگم اخلاق و رفتار آدمهاس که ازشون چهره زیبا میسازه،

تا حالا برات پیش نیومده یه رفیق داشته باشی اصلا زیبا نباشه ولی بخاطر اخلاقش همه دوسش دارن یا برعکس؟؟!!

من اطرافم پر از این آدمهاس،

یکی هست تو فامیل قد بلند سفید چشم آبی ولی بخاطر اخلاق و رفتارش کسی دوسش نداره

تو عشقت خوشکل ترین پسر دنیا هم باشه بالاخره روزی قیافش برات عادی میشه

ولی اخلاق خوب هیچ وقت عادی نمیشه

درسته ظاهر خیلی مهمه ولی چ زیبا باشی چ زشت بالاخره بعد یه مدتی عادی میشه شک نکن

بنظرم تحقیق زیاد کن در موردش اگه خوش اخلاقه برو جلو چون به هر حال رفتار شخصی با رفتار عمومی میتونه خیلی فرق داشته باشه

چون قد و قوارش برات مهم بودنش یه مدتی که باهاش باشی از بین میره

حالا بازم میل خودته

از دست همکلاسی ها،منتظرن تو بگی نه،بره اونا رو انتخاب کنه😅 با کله جواب مثبت میدن

وای کاملا مشخصه از حسادت نظر میدن

از رو خیرخواهی نیس

دقیقااااا همه ی همکلاسی هام میگن بگو نه  تو حیفی تو سرتری و ... گاها هم قیافشو مسخره میکنن ...

دوستات حسودی میکنن اینو مطمئن باش من تجربشو داشتم 

بهشون بگو قد بلند دوست داشتم ولی تنها ملاکم نبود حقوق خوب پرستیژ اجتماعی زندگی در رفاه ارامش برام مهمتر هستن واینکه از بین این همه دختر منو انتخاب کرده یعنی اینکه خیلی براش خاص هستم پس میتونه خوشبختم کنه بعد بگو شماها برید باذخوشگل قد بلند ازدواج کنید ولی من به دلم نشسته اینجوری بگی دیگه تکرار نمیکنن

خانودات صلاحتو میخوان به حرفشون گوش کن

شوهر خواهرتم احتمالا از لحاظ کاری تحصیلات پایینتر باشه اگه اینجور باشه مقایسه خود به خود خنتی میشه ولی اگه یکی باشن مطمئن باش فقط چند ماه اول این مقایسه ها هست بعدا برا هیچکی مهم نیست جز اون دخترهایی که ازدواج نکردن میخوان خودشونو اروم کنن از این اون ایراد میگیرن بازم در این مورد تجربه داشتم که مبگم

در کل به خاطر حرف مردم به این راحتی از این موقعیت نگذر

عزیز دردانه ی خدا🌹
چون فعلا علاقه و کششی بهش ندارم سردرگمم  در واقع انتخاب بیشتر منطقیه تا از روی احساس و عاطفه

ببین خودت خودتو بهتر میشناسی 

یکی از نزدیکانم قد بلند دوست داشت الان بچه هاش ۴۰ سال دارن ولی هنوز غصه میخوره یکی از دوستانم هم اصلا از قد و قیافه همسرش خوشش نیومده طوریکه قبل عقد تصمیم میگیره بهم بزنه و خلاصه الان ۲۰ ساله ازدواج کرده و خیلی راضیه و من واقعا عشقو تو این زوج میبینم وقتی برام تعریف میکرد باورم نمیشد ..

اما چیزایی که شما تعریف کردی به نظرم خیلی خوبه اما چون میگی کشش نداری زود جواب نده بیشتر فکر کن فکر کن اگه دیگه نبینیش و اون حس دوست داشتن رو ازش نگیری ناراحت میشی یا نه 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
دوستات حسودی میکنن اینو مطمئن باش من تجربشو داشتم  بهشون بگو قد بلند دوست داشتم ولی تنها ملاکم ...

دو روز که اسی با استایل گنگ و ماشین خوب بره دانشگاه و بیاد

خودشون حالیشون میشه😂

دو روز که اسی با استایل گنگ و ماشین خوب بره دانشگاه و بیاد خودشون حالیشون میشه😂

اره بابا تازه من خیلی از مردها رو دیدم بعد ازدواج کلا خوش تیپ خوشگل شدن یکیش شوهر خودم

عزیز دردانه ی خدا🌹
اره بابا تازه من خیلی از مردها رو دیدم بعد ازدواج کلا خوش تیپ خوشگل شدن یکیش شوهر خودم

وقتی پولشو داره اره دیگه میشه تا حدودی ساختش