2777
2789
عنوان

قیافه چقدر مهمه توی ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 32 پست
دقیقا از حسادته  توی دانشگاه دخترا حتی عاشق نگهبان دانشگاه هم میشدن😅 حالا اینکه استاد دانشگا ...

همینا آرزوشونه جای اسی باشن

حتی خود من ک تاپیکو خوندم😂

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

سریع نگو نه.یکم فرصت رفت و امد بده همو بشناسین چندجلسه.اگه بازم دیدی به دلت نمیشینه اون موقع ردش کن.شاید خوبی هاش انقدر زیاد باشه این دیگه به چشمت نیاد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت خودتو بهتر میشناسی  یکی از نزدیکانم قد بلند دوست داشت الان بچه هاش ۴۰ سال دارن ولی ه ...

یکی از اشناهای نزدیکمون می‌گفت فقط سفید و قدبلند،اصلا به اخلاق توجه نکرد،از روز اول زندگیشون تا الان همش تو دعوان،تا پای طلاق هی میرن و برمیگردن، تو زندگی دیگه کسی نمیگه قدت بلنده چشمات آبیه بشین فقط نگات کنم،میگه حقوق چقدر دادن؟😅خونه دوستم می‌بریم یا نه؟تو کارهای خونه بهم کمک میکنی؟