2777
2789

بچه ها علت اینکه مدام در تمام ازمایشات لنفوسیت بالا و نروتروفیل پایینه چیه؟ 

Wbc=5/97 و plt= 156 

و بقیه چیزا نرمال اما همیشه لنفوسیت و نوتروفیل خارج از بازه نرماله چرا واقعا؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر هم رفتی؟ چیزی نگفته؟

دکتر غدد میرفتم اینام نوشت اولین بار گفت چیز خاصی نیست دومین بار باز بردم گفت متخصص خون برو منم نرفتم😅

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
بعد گلم شما هم یبوست داری؟ و خیلی لاغری؟

م یبوست مزمن دارم،یعنی قبلا خیلی بیشتر بود الان خیلی بهترم چندساله خوب شدم،نه لاغر نیستم ولی چاقم نیستم،اگه خیلی لاغر هستید بی علت وزن کم میکنید پیگیر باشید 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
م یبوست مزمن دارم،یعنی قبلا خیلی بیشتر بود الان خیلی بهترم چندساله خوب شدم،نه لاغر نیستم ولی چاقم نی ...

خیلی لاغرم اما وزن کم نمیکنم ینی ثابت مونده رو یک عدد هرچی غذا میخورم اصلا چاق نمیشم روی همون عدد ثابت مونده اشتهامم خیلی زیاده یبوست دارم بعلاوه ریزش مو

خیلی لاغرم اما وزن کم نمیکنم ینی ثابت مونده رو یک عدد هرچی غذا میخورم اصلا چاق نمیشم روی همون عدد ثا ...

تو آزمایش تیرویید دادی؟علائم تیروییدو داری تیرویید پرکار