یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم صبحا حتما ناشتا فاموتدین بخور ،و امپرازول بخور ،یک قرص کوچیک سبز رنگ هم کلدینیوم سی هست برای معده درد معجزه میکنه اعصاب معده رو اروم میکنه
من طوری بودم از در. گریه میکردم میگرفت ول میکرد اسپاسم میکرد
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اون دو تای دیگه منم میخورم ولی فاموتیدین برای ویروس هس بخاطر همین توی کرونا تجویز میکنن دم ب دقیق ...
عهدواقعا فتموتدین برای ویروسه من فک میکردم برای معده درد و اسید معده هست
عزیزم خودت برو دکتر اون بنده خدا راست میگه نمی تونه تو این وضعیت نابسامان اقتصادی سر کار نره فکر کن یه روز نباشه بیچاره میشی همون پول دکتر رفتن رو هم نداری پولو بگیر خودت پاشو برو دکتر