مادرشوهر من که بعضی وقتا بد میره رو مخ، بعضی وقتا مهربون میشه... یه خواهر شوهر هم دارم خوب بودااا ولی چند وقت پیش خودشو نشون داد. واقعا واسم سواله که چرا مادرشوهر و خواهرشوهرا عروس ها رو عذاب میدن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خااااااک دو عالم تو سر مادرشوهر و خواهر شوهرای سلیطه من، خدا کنه یه روز خوش تو زندگیشون نبینن که با ...
چ دل پری داری خواهر
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
خواهرشوهرم اومد سر عقد گفت دوماد رفته زیر لفسی میخواد اصلا هیچی نباید میگفت مردا بودن قاطی کرد بنده خدا هی به شوهرم گفت برو اون یه تیکه رو بگو پاک کنه فیلمبردار من گفتم نه خوبه بزار باشع 😁😁😁😁😁😁😁
حالم ازشون بهم میخوره.... جزو 💩ترین ادمایی هستن ک دیدم
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!