2777
2789
عنوان

بیاید از تیکه های خواهرشوهر و مادرشوهرتون بگین بخندیم😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4719 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا جدیدا عروسا دارن خون مادر و خواهر شوهر رو میکنن تو شیشه

من که هنوز ازین عروسا ندیدم 😐😑

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

منکه مادرشوهر وخواهر شوهرمو کنار میام زیاد اذیت ندارن ولی چارتا جاری دارم امروز دمه اذانی رو به مسجد کردم گفتم واگذارشون میکنم به امام حسین 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

من واسه عروسیم خداییش خوشگل شده بودم اونموقع خواهرشوهرم هنوز عقد بود اونم رفته بود ارایشگاه انقدر زشتش کرده بود آرایشگر 

بعدمادرشوهرم تو مجلس بلند بلند به همه میگفت دخترمو ببینبن خداییش از عروس خوشگلتر شده 

تا اخرشب به همه مهمونا یکی یکی میگفت

جوری که خودم بشنوم😂😂😂😂

شوهر من ک دهن بین مادر و خواهرشه

الانم یه هفته س قهر اومدم خونه مامانم 

اونام هی میرن بیرون با شوهرم عکس می گیرن استوری می کنن

منم کلا شمارشون رو پاک کردم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
خااااااک دو عالم تو سر مادرشوهر و خواهر شوهرای سلیطه من، خدا کنه یه روز خوش تو زندگیشون نبینن که با ...

چ دل پری داری خواهر

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

مادرشوهر م به دخترش که بامادرشوهرش مشکل داره میگه حرف بایدتوحرف بگی طرفتوبسوزونی.پیش خودم میگم اگه مادرشوهردخترت اذیتش نمیکرد به خدابندگی نمیکردی قدرمنونمیدونستی حالاخواهرشوهرم خیلی زبون درازه جواب مادرشوشومیده نمیزاره بهش زوربگن.مثلامیگه چرادخترم همیشه بایدبره به مادرشوهرش سربزنه چراکارهاشوانجام بده چراخونه فامیلای شوهربره منم میگم خوب این کارارومنم براتوانجام میدم دیگه بایدمامانم مث توبگه نرونکن محل نده بهشون 

شادزندگی کن وبه کسی نگوآدمهاچیزهای زیباروخراب میکنن

خواهرشوهرم اومد سر عقد گفت دوماد رفته زیر لفسی میخواد اصلا هیچی نباید میگفت مردا بودن قاطی کرد بنده خدا هی به شوهرم گفت برو اون یه تیکه رو بگو پاک کنه فیلمبردار من گفتم نه خوبه بزار باشع 😁😁😁😁😁😁😁

مشکل خودتی خنگه خدا اخه کدوم ادم عاقلی با خوار شوور درد و دل میکنه

خر بودم فکر میکردم خوبی مارو میخواد دیروز دیدم همسرم دقیقااا همون حرفی که به خواهرش زده بودمو زد منم جلو خودش تمام فحشایی که بلد بودمو تقدیم خواهرش کردم و گفتم پاشو بزاره تو خونم منم میرم 

والا ما یه عروس داریم دست به سیاه و سفید نمیزنه خیلی هم خودشو بالا میگیره گاهی.   ولی هیچی ...

بآور کنین هر کی تو سایته شاکیه اگه عروس باشه میگه مادر شوهرم بده ماهم باور میکنیم اگه مادر شوهر می‌بود حالا میگف عروسم بده و تعریف میکرد حالا ما بخاطر اونا گریه میکردیم😂😂😂😂 

حالم ازشون بهم میخوره.... جزو 💩ترین ادمایی هستن ک دیدم

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!