اولا اگه مرده باشه برای ما فرقی نداره که یکی دیگه حمله میکنه بعدم ترامپ برای مردم خودش خیلی هم عالیه سال اولی که اومد درصد بیکاری تو آمریکا به ۵ درصد رسید معلومه برای کشور خودش عالیه
از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده )
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ترامپ مهره جنگ طلبه. از وقتی اومده دنیا رو جنگ برداشته. اگه مهره دیگه ای بیاد ممکنه مثل این سیاست جنگ نداشته باشه و به نفع همهست.
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
این سیاسته ترامپ قدرت داره شاید ماهم اگه قدرت داشتیم این تصمیمات رو میگرفتیم به هر حال قدرت و جنگه ...
اونا تصمیماتشون رو مگه خودشون میگیرن؟ ترامپ فقط یه مهرهست مثل عروسک خیمه شب بازی. در اصل کسایی که تصمیم میگیرن افراد دیگه ای هستن.
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.