2777
2789
عنوان

بیاید از تیکه های خواهرشوهر و مادرشوهرتون بگین بخندیم😭🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4719 بازدید | 115 پست

تیکه های مادر شوهرم

1.دخترزا

2.اوهوک من برم با این سلام کنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم فوت شده خواهرشوهرم ندارم

خدا بیامرزدش

تو از برگزیدگانی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

خااااااک دو عالم تو سر مادرشوهر و خواهر شوهرای سلیطه من، خدا کنه یه روز خوش تو زندگیشون نبینن که با دخالتاشون گند زدن به زندگی من، خدا یا اونارو از رو زمین برداره، یا منو بکشه راحت شم از دستشون

یک تیکه میگم اساسی من ازدواج کردم ۵ سال بعد هم زاییده بچم شش ماهه رو پام خواهرشوهر همسن خودم دارم تو خونه مادرشوهرم اومد خونمون گفت زیر چشمی به من نگاه میکرد با حرص منم پسرم روپام جلو شوهرم چیه پسرای ما اومدن دخترای مردم رو خوشبخت کردن به نوایی رسوندن پسر دارشون کردن دختر خودم تو خونه ور دلم نشسته 

من فقط تو اون لحطه خندم گرفت نمیدونم چرا

ازشون متنفرم 

فاصله خونشون با مایه ربه بعد هر ماه میان ۴ یا۵ روز می‌مونن سر من 

منم با یه بچه کوچیک پدرم درمیاد

مادر شوهر و خواهر شوهر و برادرشوهر

تنفر دارم

باز دیشب زنگ زدن ما داریم می‌آییم

شوهرم الکی گفت نیست زنم

😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍