2777
2789
عنوان

خیلی خوشحال شدم😂

673 بازدید | 32 پست

ما امشب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم پسرم تازه یه کلمه اشک ینی همون الاغ یاد گرفته هی میگه

اونجام گفت یه بار پسرخواهرشوهرم برگشت گفت چقد بی ادبه تربیت نداره با لحن بدم گفت

شوهر من برگشت گفت نه ک تربیت تو خوب بود😂

آخ قربون دهنت مرد

خواهرشوهرم قرمز شد😂تو ماشین پریدم ماچش کردم میگه بسته بشین دیدم چقد ذوق کردیا منم گفتم اره خیلی

آخه خواهرشوهرم خیلی اذیتمون کرده

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

خوشبحالت که پشتته

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 
خوشبحالت که پشتته

عزیزم قبلا نبود سر یه جریاناتی باهام رفیق شد اصلا 

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم قبلا نبود سر یه جریاناتی باهام رفیق شد اصلا 

مال من کلا پشتم نیست

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش.. 
افرین

😞

دمش گرم 

از طرف منم محکم ببوسش   

اسفندم دود کن 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین