2777
2789

باتوجه به اینکه خیلی تاپیک خیانت میذارن عزیزان

چندتا نکته رو میگم ان شاءالله که به دردتون بخوره و خیانت نبینید

البته بنده مجردم 

اما یک برهه ایی ناخواسته با یک آقای متاهل آشنا شدم که خودش رو مجرد جا زده بود

و در مدت آشنایی از لابه لای حرفای ایشون چیزای زیادی فهمیدم:

۱_تحت هیچ شرایطی جای خوابتون رو جدا نکنید

حتی اگر دعوا کردین   شبش در صورت درخواست از سمت همسر موظف هستید نیازجنسی ایشون رو برطرف کنید

زندگی مهدکودک نیست که بخواید لج بازی کنید

۲_به هیچ عنوان راضی نشید همسرتون شهر دیگه ایی برای کار بره تاکیید میکنم به هیچ عنوان راضی نشید.

اگر خواست بره شما همراهش برید همون شهر زندگی کنید

که خدای ناکرده به سبب نیاز جنسیش و تنهایی 

ضمینه های خیانت فراهم نشه

۳_تحت هیچ شرایطی اگر قهر کردید منزل را ترک نکنید به مقصد خانه ی پدر 

خیلی از موارد بودن که  جرقه ی خیانت شوهر  از همین قهرو ترک خانه آغاز شده

توی همون خونتون قهربمونید.

۴_مرد بیشترین چیزی که از زندگیش میخواد 

احترام و آرامش هست

اگر نتونید این دوتا رو درمنزل برای شوهرتون فراهم کنید مطمئن باشید شوهرتون مجبور میشه بیرون از خونه دنبال فراهم کردن احترام و آرامش باشه

۵_هیچ زمان قبح خیانت رو نشکنید براش

یعنی چی؟یعنی هیچ زمان روتون در مورد این قضیه  خیانت تو روی هم باز نشه!

حتی اگر شک کردید که داره خیانت میکنه هیچ وقت تازمانی که مدرک و استناد کافی نداشتید برای اثبات این موضوع همچین حرفایی نزدید بهش .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قبول دارم مخصوصا با قسمتی که گفتی احترام واقعا خیلی مهم باید تمام سعی کرد که حرمت ها و احترام ها ...

دقیقا

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

همون مورد اول کافی بود بفهمم حرفات بهره ای منطق نبرده 

اونی که در هر صورت موظفه نیاز جنسی رو برطرف کنه عروسک جنسیه نه همسر 

بهتره تا وقتی چیزی رو تجربه نکردی واسه بقیه شعار ندی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آها متاهلم خودم .با همین حفظ احترام و شأن طرف مقابل و خانواده اش عزیز کل خانواده اش شدم .

زندگی زمین جنگ نیست 

و یک مورد که اضافه کنم اینکه حرف زدن یادبگیرید باهم حرف بزنید 

اینکه ناراحتی با رفتار نشون بدید ناشی از ضعف شخصیتی 

حرف بزنید و دلیل ناراحتی بیان کنید

این دلایل هیچ کدوم دال بر خیانت نیست ومنطقی نیست

اگر اون فرد متاهل یکی از دلایلم بهت گفته مطمئن باش توجیهش برای کار کثیفش بوده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

هیچوقت متوجه این نشدم  آیا این همه خانما که تلاش میکنن زندگی رو نگه دارن این همه از خودشون میزنن خودشونو بی ارزش میکنن کوچیک میکنن صدتا حرف میخورن خیانت میبینن ولی باز هم میبخشن میگن تا ابرمون نره زندگی حفظ شه بچه زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه تا حالا فکر کردین ذره ای این چیزا برای مردا مهمه؟؟ اگه مهم بود می‌گفت بالا چشت ابروهه خیانت و 

.... پیشکشش 

این همه زن تلاش می‌کنه تا کارد به استخونش نرسه جدا نمیشه 

همیشه دنبال سیاسته تا مردو تو مشتش بگیره ولی مرداچی؟؟ تلاش میکنن برای سیاست و حفظ رابطه ؟؟ رها کنید کسی که بخواد خیانت کنه بذارش تو اتاق درک قفل کن از پنجره کارشون میکنه ذات باید خوب باشه ذاتتت

اینکه به طرفه تلاش کنی و زور بزنی برای حفظ زندگی هیچوقت جواب نمیده باید دو طرف بخوان هیچوقت نباید یه نفر صدشو بذاره دو طرف باید تلاش کنن

آها متاهلم خودم .با همین حفظ احترام و شأن طرف مقابل و خانواده اش عزیز کل خانواده اش شدم .زندگی زمین ...

خداروشکر پس هنوز با آدم بیشعور و بی ذات و بی عقل طرف نشدین که این پیشنهادا رو میدین 

ادمی که بخواد خیانت بکنه میکنه نیازی به زمینه چینی نیست 

من با قسمت اول و دوم خیلییییی مخالفم انگار مرد رو آلت سرگردان دیدی که خب به این دلایل خیانت میکنه دیگه ، که اصلا اینجور نیست 

خیانت دیدین نبخشین تموم شد و رفتتتتتتت 

قبل ازدواج تمام حق و حقوقتونو بگیرین ، مستقل باشین و کار کنین ، دستتون زیر ساطور هیچ مردی نباشه که تن بدین به حقارت 

زن هستیم ، ضعیف نیستیم 

خداروشکر پس هنوز با آدم بیشعور و بی ذات و بی عقل طرف نشدین که این پیشنهادا رو میدین

من همیشه زمان برای خودم گذاشتم 

برای شعور و شخصیت خودم بوده طرف مقابلم بی فهم درک بوده من پرستارم پس با انواع آدما در بدترین حالت روحی جسمی برخورد کردم 

در مقابل بی شعوری بقیه نباید بیشعور باشم که 

ادمی که بخواد خیانت بکنه میکنه نیازی به زمینه چینی نیست من با قسمت اول و دوم خیلییییی مخالفم انگار م ...

با احترام ولی عزیزانی که تفکرات فمنیسم دارند اصلا نباید ازدواج کنن.برن مستقل شن ونیازی هم نیست که توی این تاپیک ها بیان و جبهه بگیرن🙏

با احترام ولی عزیزانی که تفکرات فمنیسم دارند اصلا نباید ازدواج کنن.برن مستقل شن ونیازی هم نیست که تو ...

خب حرفت اشتباهه دیگه از کسی ک با مرد متاهل بوده بیشتر ازین انتظار نمیره